Головна » Інше » Дрогобицький долотний завод обіцяє втримувати стабільною ціну на долота ще 2 роки

Дрогобицький долотний завод обіцяє втримувати стабільною ціну на долота ще 2 роки

ВАТ „Дрогобицький долотний завод” (Львівська обл.), єдиний в Україні виробник бурового інструменту, втримуватиме стабільною ціну на свої долота ще 2 роки з метою завоювання нових ринків.

Про це в розмові з „Контекст-медіа” заявив голова правління-генеральний директор ВАТ „ДДЗ” Геннадій Веселовський.

„Ціни не піднімаємо”, – сказав він, зазначивши, що нинішні ціни на долота ДДЗ є удвічі нижчими за японські та американські аналоги.

Як зазначив директор з економічної безпеки підприємства Володимир Серьогін, нині мінімальна ціна на долото ДДЗ становить 1200 грн., максимальна – 28 тис. грн.

Як повідомляло агентство, найближчим часом Дрогобицький долотний має намір вийти на ринок Узбекистану.

За результатами минулого року, 48,6% виготовленої продукції ДДЗ експортував у країни далекого зарубіжжя (США, Канада, Австралія), ще 25% продукції пішло на експорт у країни СНД.

2002 року ДДЗ виробив продукції на суму 82,167 млн. грн.

ВАТ „Дрогобицький долотний завод” спеціалізується на виготовленні тришарошкових бурових доліт. Компанія також випускає долота для реактивно-турбінного буріння, розширювачі, калібратори, головки бурильних та інших різновидів бурового інструменту для нафтогазової, геологорозвідувальної, вугільної, гірничодобувної та нерудної промисловостей.

Контрольний пакет акцій Дрогобицького долотного заводу перебуває в управлінні російської компанії „Волгабурмаш”. 25%+1 акцією володіє Торговий дім „Долото” (Київ), понад 10% – чеські компанії „Іріс” та „МВГ”.

2002 року ДДЗ отримав 1,244 млн. грн. чистого прибутку (2001 р. – 0,731 млн. грн. чистого прибутку).

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...