Головна » Інше » Апеляція на рішення Господарського суду Києва про визнання недійсними зборів акціонерів „Львівгазу” ще не надходила

Апеляція на рішення Господарського суду Києва про визнання недійсними зборів акціонерів „Львівгазу” ще не надходила

Апеляція на рішення Господарського суду Києва про визнання недійсними рішення загальних зборів акціонерів ВАТ „Львівгаз” від 15 лютого ще не надходила, – повідомив „Контекст-медіа” 4 березня представник ПП „Марс” (Волинська обл., м.Володимир-Волинськ), який попросив не називати його прізвища.

Представник „Марсу” зауважив, що принаймні його фірма інформацією про це не володіє.

Як повідомляло агентство, 24 березня Господарський суд міста Києва задовольнив позов ПП „Марс” про визнання недійсними рішення загальних зборів акціонерів „Львівгазу” від 15 лютого. У силу судове рішення мало вступити через 10 днів, якби не було оскаржене в апеляційному суді.

Нагадаємо, два акціонери „Львівгазу” – ПП „Укрпетроль” і ПП „Марс” – подали в Господарський суд Києва позови з вимогою визнати недійсними рішення загальних зборів акціонерів „Львівгазу” 15 лютого ц.р. у зв’язку з тим, що їх не було допущено до участі в цих зборах.

15 лютого 2003 року на загальний зборах акціонери ВАТ „Львівгаз” обрали новим головою правління компанії Володимира Зленка, 31 рік, який до цього обіймав посаду першого заступника голови правління „Львівгазу”. Михайла Шевціва, попереднього голову правління, акціонери призначили головою Спостережної ради компанії.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...