Головна » Інше » „Галичфарм” на початку травня запустить нову лінію з виробництва ін’єкційних препаратів

„Галичфарм” на початку травня запустить нову лінію з виробництва ін’єкційних препаратів

Крупний виробник лікарських препаратів компанія «Галичфарм» (Львів) має намір на початку травня 2003 року запустити нову лінію з виробництва ін’єкційних препаратів потужністю 18 тис. ампул за годину, – повідомило агентство „Українські новини” з посиланням на представника компанії.

„Повинні 1 травня (запустити)”, – сказав представник.

Зараз „Галичфарм” завершує монтаж лінії виробництва німецької фірми Rota і стерилізаційного обладнання італійської Fedegari.

„Галичфарм” також реконструює приміщення, у яких буде розташована нова лінія і планує до кінця 2003 року сертифікувати дане виробництво за міжнародною системою GMP.

Монтування даної лінії „Галичфарм” розпочав у жовтні 2002 року. Вона дозволить майже не чверть збільшити потужність з випуску ін’єкційних препаратів.

Зараз на підприємстві 3 лінії з виробництва ін’єкційних препаратів.

„Галичфарм” виробляє близько 100 найменувань лікарських препаратів, включаючи препарати в ампулах, у таблетках, розчини, мазі, лікарські збори, що належать до шести різноманітних фармакологічних груп.

2002 рік компанія завершила з чистим прибутком 5,168 млн. грн.

За даними Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку, 31,86% акцій „Галичфарму” належить компаніям Alfa Capital Investments Limited (Британські Віргінські острови), 13,19% – компанії Barmin Limited (Кіпр), 16,12% – компанії W.U.Fund Investment Limited (Кіпр).

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...