Головна » Інше » Від введення візового режиму між Україною та Польщею дещо постраждає малий та середній бізнес у прикордонних районах обох країн — Олександр Заріцький

Від введення візового режиму між Україною та Польщею дещо постраждає малий та середній бізнес у прикордонних районах обох країн — Олександр Заріцький

На початковому етапі введення візового режиму між Україною та Польщею дещо постраждає малий та середній бізнес у прикордонних районах обох країн, – повідомила прес-служба Західного регіонального управління ДПС України з посиланням на начальника Мостиського прикордонного загону полковника Олександра Заріцького.

У зв’язку із введенням візового режиму Олександр Заріцький прогнозує можливі спроби переміщення через кордон контрабандних товарів широкого вжитку таких як тютюнові та горілчані вироби. Це він пов’язав із обмеженням можливості їх легального переміщення через кордон, що викликане тимчасовими проблемами візового режиму.

Олександр Заріцький розповів, що 29 вересня він обговорював ці питання з командиром польського прикордонного загону магістром Генріхом Мойжахом.

З 1 жовтня між Україною та Польщею введений односторонній візовий режим, відповідно до якого громадяни України їздитимуть до Польщі за візами, а громадяни Республіки Польща до України без віз.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...