Головна » Інше » У 2003 році “Киянка-Штайнгофф” планує збільшити виробництво у 2 рази

У 2003 році “Киянка-Штайнгофф” планує збільшити виробництво у 2 рази

Цього року львівська компанія з виробництва м’яких меблів має намір збільшити виробництво у 2 рази – до 1200 комплектів меблів у місяць, – повідомив 30 січня на прес-конференції президент компанії Володимир Киянка.

Він зазначив, що останнім часом „Киянка-Штайнгофф” випускала 600-700 комплектів м’яких меблів у місяць.

2002 року компанія випустила біля 7 тис. комплектів меблів.

Як запевнив Володимир Киянка, підприємство реалізовує вироблену продукцію на 100%. „Жодного набору без замовлення не робимо”, – сказав він, зазначивши, що обсяг замовлень на сьогодні перевищує виробничі можливості підприємства.

Президент „Киянки-Штайнгофф” повідомив, що компанія зараз працює над розширенням мережі фірмових магазинів-салонів під ТМ „Діваль”. „В кожному обласному центрі плануємо відкрити представництво”, – сказав він. На сьогодні, за його словами, готуються до відкриття салони у Києві, Донецьку, Полтаві, Запоріжжі і Мелітополі.

Із зовнішніх ринків компанію, за словами її президента, цікавить Росія, куди „Киянка-Штайнгофф” має намір найближчим часом експортувати до 40% своєї продукції.

ТзОВ „Компанія Киянка-Штайнгофф” – спільне українсько-німецьке підприємство, створене у 2001 році концерном Steinhoff GMBH Europe і львівською компанією „Киянка”.

На сьогодні компанія випускає близько 70 варіантів м’яких меблів з тканини та шкіри. Їй належить 10% українського ринку м’яких меблів.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...