Головна » Інше » ВАСУ ухвалив рішення стосовно спору між “Укрпапірпромом” і “Дунапак-Україна” – М.Титикало

ВАСУ ухвалив рішення стосовно спору між “Укрпапірпромом” і “Дунапак-Україна” – М.Титикало

Вищий Арбітражний суд України 22 січня оголосив рішення стосовно господарського спору між Державною акціонерною холдинговою компанією „Укрпапірпром”, яка управляє держпакетом акцій Жидачівського целюлозно-паперового комбінату, і спільним українсько-угорським підприємством ТзОВ „Дунапак-Україна” , – повідомив директор „Дунапак-Україна” Михайло Титикало.

„Закінчився суд нічим”, – сказав він.

За словами Михайла Титикала, суд вирішив відмінити рішення Господарського та Апеляційного судів Львівської області і повторно направити справу на розгляд львівського Господарського суду.

М. Титикало зазначив, що письмового рішення суду ТзОВ „Дунапак-Україна” ще не отримувало. Він не береться прогнозувати, як далі розвиватиметься спір із „Укрпапірпромом”. Вважає, що коби б стосовно нього „була принципова позиція Львівської обласної адміністрації така ж, як і Львівської обласної ради, то питання було б закрите ще минулого року”.

Спір між ДАХК „Укрпапірпром” та ТзОВ „Дунапак-Україна” триває з травня 2002 року. „Укрпапірпром” наполягає на тому, що створення спільного українсько-угорського підприємства „Дунапак-Україна” та передача до його статутного фонду майна ЖЦПК відбулося із порушенням процесуальних норм. „Дунапак-Україна” це спростовує, заявляючи, що таке звинувачення є безпідставним і спрямованим на знищення підприємства як потенційного конкурента Жидачівського ЦПК.

Спільне українсько-угорське підприємство ТзОВ „Дунапак-Україна” було створене 3 грудня 1998 року на базі цеху технічних паперів Жидачівського целюлозно-паперового комбінату.

Власником підприємства є угорська фірма угорська фірма Dunapack Paper & Packaging Ltd, дочірня структура крупного світового виробника тари – австрійської компанії „Хамбургер”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...