Головна » Бізнес » Заробіток на перепродажу житла — яку новобудову обрати?

Заробіток на перепродажу житла — яку новобудову обрати?

Для заробітку на перепродажу житла ідеально підходить новобудова від забудовника, що знаходиться на початковому етапі будівництва. На що ще рекомендують звертати увагу експерти при виборі житлового комплексу для перепродажу?

Заробіток на перепродажу житла стає усе більш популярним. Для багатьох громадян це видається хорошим способом отримати прибуток, не докладаючи особливих зусиль. Однак, щоб такий варіант заробітку був можливий, потрібно мати великий стартовий капітал для придбання квартири. Крім того, необхідно ретельно обирати житловий комплекс і забудовника, щоб дійсно отримати прибуток, а не втратити гроші. У чому ж секрет успішного заробітку?

Достовірна інформація

Щоб обрати найкращу новобудову для перепродажу квартири, в першу чергу, необхідно володіти достовірною інформацією. Якщо йдеться про столицю України і її передмістя, ідеальним помічником у цьому питанні стануть огляди новобудов Києва. Це — блог незалежного експерта Ірини Романової, яка особисто відвідує новобудови у різних районах Києва і численних містечках і селищах у передмісті. Свої спостереження, реальні фотографії, інформацію від забудовника Ірина розміщає на сторінках сайту, що дозволяє дізнатись більше про новобудови і визначитись, чи підходить вона для перепродажу квартири.

Отримати інформацію про забудовника і конкретну новобудову можна також на сторінках офіційного сайту будівельної компанії. Однак тут навряд чи розкажуть про проблемні проекти, негативні відгуки на офіційному сайті також, як правило, відсутні. Саме тому експерти стверджують, що інформація, отримана таким способом, навряд чи може вважатись достовірною.

Надійний забудовник

Поняття надійності забудовника у деяких покупців може дещо відрізнятись, однак загальні вимоги однакові — якісне будівництво і своєчасна здача будинку в експлуатацію. Забудовник може обіцяти покупцям найстисліші терміни, але кращим показником його роботи є минулі проекти. Чи були здані будинки вчасно, чи не виникало проблем з підключенням комунікацій, чи використовував забудовник якісні будівельні матеріали — відповіді на ці питання допоможуть визначити надійність і порядність обраного забудовника.

Обираючи будівельну компанію, важливо також звертати увагу на територію довкола новобудови і рівень розвитку місцевої інфраструктури. Багато-хто із забудовників беруть ці питання на себе: облагороджують та озеленюють територію, планують дитячий і спортивний майданчики, паркінг, будують споруди для різних об’єктів інфраструктури. Це хороший показник, така новобудова, швидше за все, буде користуватись попитом у покупців.

На завершення експерти додають, що для вибору ідеальної новобудови для перепродажу потрібно враховувати також район міста. Він має бути достатньо близько до центру, тихий, спокійний, з хорошим рівнем екології і транспортним сполученням. Ще один важливий момент — вартість квадратного метра. Якщо вона не надто висока, перепродати квартиру, швидше за все, буде не проблема.

x

Рекомендуємо

Хлібосол

Верховний Суд поставив крапку у справі Львівська міськрада проти «Хлібосолу»

Верховний Суд відмовився відкривати провадження за касаційною скаргою Львівської міськради на постанову ...