Головна » Бізнес » В Україні стартував новий проект з підтримки бізнесу, що тримає економічний фронт

В Україні стартував новий проект з підтримки бізнесу, що тримає економічний фронт

Переможці проекту отримають по 250 тис. гривень

Видання «Мінфін» разом з Ukrsibbank та MasterCard запустили проект з підтримки бізнесу «Плекаємо своє» із бюджетом в 1 млн грн.

Чотири українські підприємства, на які вкаже журі, отримають від них гранти в розмірі 250 тис. гривень кожен.

Гроші даватимуть для розвитку власної справи, релокацію чи на інші цілі, пов’язані з безпосередньою діяльністю бізнесу.

«Організатори проєкту прагнуть підтримати тих підприємців, що працюють задля перемоги України в розв’язаній росією війні та тримають економічний фронт: створюють нові робочі місця, сплачують податки, допомагають справитися з наслідками війни та пропонують соціально важливі товари чи послуги», — сказано на сторінці проекту.

Переможців обиратимуть у чотирьох категоріях: «Реальний економічний тил», «Ветеранська сила», «Підтримка для розвитку» та «Бонусна категорія».

Заявки на участь в проекті охочі можуть подавати до 27 листопада 2023 р. Претенденти на отримання грантів мають відповідати, зокрема, таким вимогам: належати до мікро-, малого або середнього бізнесу, не співпрацювати з РФ та Білоруссю з 24 лютого 2022 р., не мати відкритих справ про банкрутство і боргів перед бюджетом і банками. ФОПи до участі в проекті не допускаються.

Відтак 12 грудня журі обере переможців перших трьох категорій проекту, а переможця «Бонусної категорії» визначать уже на урочистому заході, який відбудеться у Києві 21 грудня.

x

Рекомендуємо

Євро

Німеччина та ЄС дадуть гранти для 100 українських підприємств

Німеччина та ЄС нададуть гранти 100 українських підприємств мікро-, малого та середнього ...