Головна » Інше » Львівські бізнесмени торгують собою, щоб допомогти армії

Львівські бізнесмени торгують собою, щоб допомогти армії

У Львові вдруге проводять незвичайний аукціон — лотами на ньому виступають живі люди. Серед них є підприємці, керівники фірм, фахівці з маркетингу, фінансів, PR, менеджери проектів. Кожен охочий може купити зустріч з кимось із них, а виручені таким чином кошти підуть на підтримку української армії.

Торги відбуваються на «Фейсбуці». Стартували вони 25 лютого і триватимуть до 18 березня. Організувала їх, як і першого разу, засновник і керівник Школи риторики й ораторства «Аґрус» Ірина Снітинська.

На момент написання цієї статті на благодійному аукціоні «Купи зустріч — допоможи Україні» налічувалось загалом 84 лоти. Їх кількість зростає по мірі надходження нових заявок на участь. За правилами аукціону, виставити себе на торги може будь-хто з будь-якого міста. «Головне — мати талант, харизму та велике й щире бажання допомогти українським воякам», — зазначає організатор.

Виставлена на продаж людина зобов’язана щонайменше пригостити при зустрічі покупця кавою. І поспілкуватись. Це може бути бесіда на довільні теми або ж консультація з питань, в яких людина-лот є фахівцем. Хороша нагода для тих, хто хотів би започаткувати власну справу, отримати цінну пораду. Не виключено, що таке знайомство з часом переросте у спільний бізнес-проект (до речі, можете подивитись інфографіку, як написати бізнес-план, якщо ще не бачили).

Перший благодійний аукціон «Купи зустріч — допоможи Україні» відбувся восени 2014 року. Тоді організатору вдалося зібрати 148 190 гривень. За них, зокрема, придбали 20 бронежилетів (66 000 грн.), 20 шоломів (44 160 грн.), замовили і передали солдатам в зону АТО термобілизну, наколінники і налокітники, а також спорядили необхідним солдата Івана Іванусу (2000 грн.).

«Прибуток» вибрав з-поміж запропонованих на аукціоні лотів ті, які, вважаємо, можуть бути цікаві нашим читачам. Актуальну ставку за лот можна дізнатись, перейшовши за посиланням (клікніть по номеру лоту), у коментарях.

Якщо ж ви хочете самі стати лотом, в кінці публікації написано, що для цього треба зробити.

20 обраних лотів — бізнесмени, топ-менеджери, бізнес-консультанти і просто підприємливі люди

Лот №83. Поліна Павлова

керівник проектів з 12-річним досвідом, фотограф, Львів

Поліна Павлова

«Можу бути корисною як фотограф, і зробити цікаві якісні фото під час приємної розмови за кавою.

Також можемо цікаво й корисно поспілкуватись про бізнес-процеси, управління проектами, процесні підходи, стратегічне планування, бюджетування, прогнозування, управління змінами. Отже, можна сумістити приємне та корисне, а разом з тим і допомогти іншим.

Запрошую на кавування-фотографування за цікавою та корисною розмовою».

Лот №80. Володимир Сольський

директор юридично-консалтингової компанії «Кодекс», голова ГО «Громадянське суспільство», 33 роки, Львів

Володимир Сольський

«Запрошую на каву в одне з найвищих кафе міста, з вікон якого відкривається огляд краєвидів Старого Львова.

Проконсультую з питань господарського права та господарських спорів, відновлення платоспроможності (банкрутства), виборчого законодавства.

Для мешканців інших міст – годинна консультація скайпом.

Або ж поспілкуюсь на тему гірського туризму в Карпатах, скі-туру, сноубордингу, спплітбордингу та беккантрі.

Кого не цікавить ні те, ні інше – пропоную обговорити креативні та нестандартні варіанти допомоги армії України».

Лот №79. Зоряна Крачковська

співвласниця чоловічого журналу «ЕГОЇСТ», фотограф, Львів

Зоряна Крачковська

«Якщо бажаєте поспілкуватись, випити кави або просто погуляти весняним Львовом – з радістю складу Вам компанію.

Я неодмінно прихоплю з собою фотоапарат і зроблю Вам декілька красивих портретів! Ну і, звісно ж, подарую свіженький випуск журналу! До зустрічі!

Мої роботи можна побачити тут: http://goo.gl/gQPzKG»

Лот №73. Максим Давидов

підприємець, доцент НУ «Львівська політехніка», Львів

Максим Давидов

«Викладаю дискретну математику для програмістів, пишу цікаві програми для любителів фотографії.

З радістю запрошую на каву у Львові заради допомоги армії + роверову подорож містом. Поспілкуємося на тему математики, стартапів, економіки.

Можу допомогти знайти відповіді на нагальні питання:

  • Як українським компаніям бути успішними на міжнародному ринку?
  • Чи вкладати гроші в наукові дослідження?
  • Патентувати чи не патентувати?
  • Чому більшість українських програмістів пишуть програми на замовлення іноземних компаній, а не навпаки?»

Лот №71. Лідія Білас

співзасновник Креативної міжнародної дитячої школи, в минулому- гендиректор IDS Aqua Service (доставка питної води)

Лідія Білас

«Не можу не долучитись, знаючи результати першого благодійного аукціону, в якому теж брала участь. Це благородна місія організаторів і посильний внесок в добру справу кожного з нас.

Пропоную зустріч за кавою у Львові і розмову про… та, зрештою, про те, про що захочеться говорити в той момент – бізнес – до і в стані кризи, дітей – традиційну та неформальну освіту, цінності та необхідність пауз в життя для їх переосмислення. Ні, не складно, а легко і приємно. До зустрічі!»

Лот №52. Денис Ринський

директор стадіону «Арена Львів», кризовий менеджер, Львів

Денис Ринський

«Запрошую на ранкову каву у президентській ложі з виглядом на 34-тисячний стадіон. Готовий поспілкуватися про футбол та не тільки, заради того, аби бути корисним для хлопців на Сході».

Лот №42. Василь Корпан

приватний підприємець, хобі – шахи, футбол, фото, Львів

Василь Корпан

«Всім привіт. Я – Василь Корпан. У першому аукціоні «Купи зустріч – допоможи Україні» брав участь як покупець – кавували з Наталкою Волосацькою, журналісткою ТСН, 1+1. Зараз виставляю себе лотом. Тому, хто не пошкодує грошей на допомогу українській армії, викупивши мій лот, пропоную львівську запашну каву та смачний бонус від м’ясника».

Лот №33. Оксана Караванська

дизайнер, стиліст, Львів-Київ

Оксана Караванська

«Я вже вдруге залюбки долучаюся до ініціативи «Купи зустріч – допоможи Україні». Живемо у час, коли не можна нехтувати жодною нагодою допомогти своїй країні в її боротьбі за незалежність. Я з радістю і великою приємністю поспілкуюся зі своїми однодумцями – за філіжанкою кави або ж у моїх ательє – у Львові чи у Києві. Усіх секретів дизайнерської справи не відкрию, але обіцяю бути щирою і відвертою».

Лот №25. Руслан Бельтюков

співзасновник Клубу Ділових Людей, керівник Громадської Школи Бізнесу, експерт зі стратегії та маркетингу, Львів

Руслан Більтюков

«Досвід: 10 років управлінського стажу на посаді директора холдинга, 5 років управлінського стажу на посаді директора інтелектуального бізнес-центру та Громадської Школи Бізнесу, Master Business Administration (МВА), Master Public Administration (MPA).

Чим можу бути корисним:

  • можу поставити правильні запитання щодо Вашої ідеї чи проекту, які вкажуть Вам, що, насправді, потрібно робити та у якому напрямку рухатись, щоб бути успішними;
  • можу «розкласти» проект на дрібні елементи та «скласти» знову без зайвих та хибних деталей;
  • багатьом складно «побачити» власний проект чи власний бізнес через 10-15 років – можу спробувати показати якою може бути довготермінова мета бізнесу чи проекту і як її покроково досягати».

Лот №23. Мар’яна Ропач

бренд-менеджер, маркетолог, рекламіст, літературний редактор, дипломований магістр психології, у минулому піаністка, а у майбутньому ресторанний критик, Львів

Мар'яна Ропач

«Люблю людей, а вони люблять мене. Запрошую отримати взаємне задоволення від спілкування, смакуючи на пару смачне лАте у кондитерській-ресторані «Вероніка», поговорити про рекламу, психологію, ресторанну справу та про безліч інших цікавих тем, які є на світі smile emoticon».

Лот №21. Ростислав Чайка

організатор IT-конференцій, засновник Lviv Startup Club,
дослідник, як усе працює, Львів

Ростислав Чайка

«Зустрінемося у «Світі кави» чи за містом.

При зустрічі можу розповісти про мої пристрасті: ІТ, інновації, а також безпілотники.

Протягом 5-ти рокiв органiзовую по 8 ІТ-конференцiй на рiк. У них взяло участь близько 10000 львiв’ян i гостей мiста.

Безпілотники. Воно зсередини виглядає, як послiдовнiсть спроб i помилок, причому помилок набагато бiльше. Та я буду продовжувати далі.

Є люди, які реально рухають всю планету вперед, задаючи тон життя для 7 мiльярдiв душ. І про це можемо також поговорити у «Світі кави» чи на тестуванні безпілотника за містом».

Лот №19. Ірка Гапанович

консультант з питань маркетингу, PR & events, а також усього, що стосується саморозвитку особистості

Ірина Гапанович

«Мотиваційні техніки, робота з особистими страхами, пошук (і знаходження) ключів до своїх найсильніших сторін. Усі техніки – виключно авторські напрацювання, здобуті методом металевих граблів в чоло. Радо зустрінуся за чаєм або кавою у Львові, сама чи уже з новонародженою донечкою,- то вже як складеться».

Лот №17. Христина Романовська

директор туристичної компанії «Кумпель-тур», Львів

Христина Романовська

«Цікава співрозмовниця. Весела, енергійна. Можу розповісти про свої мандрівки, адже супроводжувала туристичні групи у такі країни, як Чехія, Франція, Швейцарія, Італія, Хорватія, Німеччина… Зараз займаюсь внутрішнім туризмом, тому можу закохати вас у Львів чи перенести в інші країни, не перетинаючи кордону…

Переможця запрошую на екскурсію дахами «Львів – ближче НЕБА».

Лот №13. Юрко Пирч

засновник компанії «Час на мандри», Львів

Юрко Пирч

«Відкривати Україну для себе та інших – моя стихія. Залюбки поспілкуюся про подорожі, українські фестивалі (не тільки музичні), цікаві місця, де я і ти бували або хочемо побувати».

Лот №12. Іван Дзямулич

підприємець, коуч, автор тренінгів, айтішник, консультант,
колекціонер метафор і притч, Львів

Іван Дзямулич

«Пропоную зустрітися за філіжанкою чогось приємного і смачного і поспілкуватись на вічні і сьогоденні теми. Готовий поділитися досвідом у створенні консалтингового та тренінгового бізнесу, франчайзингової моделі бізнесу, створення і продажу програмних продуктів і досвідом у різних хобі: велосипед, гольф, безпека в IT, графічний дизайн».

Лот №11. Ярослава Павлюковець

ресторатор

Ярослава Павлюковець

«Кава зі мною може бути і у Львові, і в «Гридниці» Олеського замку, і просто на траві перед Підгорецьким замком – неймовірні місця, тепла розмова. Можна просто (мовчки) разом подивитись, як сідає сонце біля замку… У подарунок від мене – дегустація наливок та солодощів від ресторану, перевтілення в середньовічний образ, порада (якщо потрібно) про романтичний вечір або весілля».

Лот №7. Ірина Дмитерко

фінансист, Львів

Ірина Дмитерко

«Прагну знайти співрозмовника, якому небайдуже питання покращення рівня середньої освіти у Львові. За горнятком запашної кави поділитись думками та знайти шляхи для реалізації нових проектів.

Для зацікавлених у побудові оптимальної та ефективної системи обліку в компанії, поділюсь багаторічним досвідом роботи в консалтингу і в фінансовій службі холдингів з іноземним капіталом.

Допоможемо нашим Героям разом!»

Лот №5. Андрій Мариняк

директор охоронної компанії «Центр Безпеки Бізнесу», Львів

Андрій Мариняк

«Запрошую на зустріч за горнятком кави. Можу надати консультації з методики забезпечення безпеки підприємств у сьогоднішніх умовах».

Лот №2. Юрій Яцинич

директор представництва австрійської компанії «Певаґ», Львів

Юрій Яцинич

«Хобі – подорожі, кулінарний туризм, агротуризм і мисливство. Запрошую до себе на фазенду в с.Підгірці на кабанчика-гриль. Проведу екскурсію місцями, які мало хто бачив. Буде весело.

Усі бажаючі скуштувати дичини можуть писати у коментарях «Іду на фазенду. Даю 1000 грн.». У вересні мій лот – бограч з дичини – ми смакували так: http://goo.gl/WfhcOZ»

Лот №1. Ірина Снітинська

цікава співрозмовниця та фанат своєї справи, у робочий час –
тренер з ораторської майстерності, фасилітатор, Львів

Ірина Снітинська

«Запрошую на каву з тістечками у Львові. Можу розповісти про подорож до Таїланду й Камбоджі, де я нещодавно побувала, і навіть зробити для Вас цікаву фотопідбірку. Якщо потребуєте поради стосовно виступу чи спілкування, готуйте питання – з радістю допоможу Вам. Якщо ж Ви мешкаєте в іншому місті, подарую годинну консультацію скайпом».

З повним переліком лотів можна ознайомитись за цим посиланням: https://www.facebook.com/kupy.zustrich.

Як виставити себе на торги в аукціоні «Купи зустріч — допоможи Україні»?

Згідно з умовами участі, треба надіслати у повідомлення групи:

  • власне фото доброї якості, яке вам імпонує (роздільна здатність від 1,5х1,5 тис. пікселів);
  • ім’я та прізвище;
  • чим займаєтеся або чим можете бути корисними;
  • населений пункт;
  • коротке запрошення-пропозицію, написану від власного імені;
  • номер телефону і мейл (щоб організатори могли сконтактуватися з вами після закінчення аукціону);
  • посилання на вашу сторінку на «Фейсбуці»;
  • квитанцію про сплату добровільного благодійного внеску, якщо ви готові передати для бійців суму в розмірі 100 гривень.

Благодійний внесок потрібно перерахувати на картковий рахунок, відкритий спеціально для благодійних потреб. Номер картки Приватбанку: 4149 4978 8714. Отримувач: Снітинська Ірина Володимирівна

Свій лот можна оцінювати у бажану стартову суму. (Більшість учасників аукціону пропонують, аби покупці називали стартову ціну на власний розсуд)

Оформлення лотів закінчиться 11 березня 2015 року.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...