Головна » Інше » Зеновій Бермес: «У 2012 році слід очікувати нової хвилі самоліквідації бізнесу»

Зеновій Бермес: «У 2012 році слід очікувати нової хвилі самоліквідації бізнесу»

Фото: harmony-and-order.in.ua
Зеновій Бермес

У бюджеті Львова на цей рік закладено збільшення податку на доходи фізичних осіб на 52%, яких місцевий бізнес не витримає.

Тому міський бюджет потрібно переглянути, заявив голова Громадської ради при Львівській обласної державної адміністрації, президент Асоціації роботодавців Львівщини Зеновій Бермес кореспонденту Вголосу.

За словами З.Бермеса, у бюджеті Львова на цей рік передбачено зростання надходжень з податку на доходи фізичних осіб від 738,4 млн. грн. до 1,128 млрд. грн.

«Ці показники є «надуті» і нереальні, його неможливо буде виконати. І наше завдання сьогодні це показати і спонукати переглянути бюджет», – наголосив він.

Голова Громадської ради при Львівській ОДА вважає, що збільшення дохідної частини з податку на доходи фізичних осіб на 52% означає різке зростання або заробітної плати, або чисельності працюючих.

«Але збільшення зарплати в цьому році очікується на рівні 10%…Малий та середній буде не в змозі сплачувати такі високі ставки податку, тому в 2012 році слід очікувати нової хвилі самоліквідації бізнесу», – наголосив З.Бермес.

«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...