Головна » Інше » ЛАЗ переконали поремонтувати автобуси

ЛАЗ переконали поремонтувати автобуси

Фото: zaxid.net

Львівський автобусний завод погодився відремонтувати придбані Львовом автобуси. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради з посиланням на начальника відділу ремонту транспортних засобів АТП №1 Олександра Кобіля.

За його словами, на комунальному АТП побували представники ЛАЗу, і вони домовились, що 25 січня п’ять великих автобусів з поломками паливної системи доставлять на завод, аби виправити неполадки.

«На ЛАЗ мають приїхати представники сервісного центру з Києва та проаналізувати ці поломки. Йдеться про автобуси з двигунами фірми «Дойц», — зазначив Кобіль.

Ще два автобуси з поломками задніх мостів вже перебувають на автобусному заводі на ремонті. А інші два АТП відремонтує власними силами, додав транспортник.

У повідомленні не уточнено, за чий кошт відбуватиметься ремонт автобусів.

Нагадаємо, раніше міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що із 33 придбаних у ЛАЗу автобусів із низьким рівнем підлоги 9 стоять на АТП із серйозними поломками паливної системи та двигуна. Мер наполягав, щоб завод за власний кошт відремонтував поломані автобуси.

Натомість на ЛАЗі дали зрозуміти, що не зобов’язані ремонтувати придбані Львовом автобуси безкоштовно, оскільки через некоректну експлуатацію машини не підлягають гарантійному ремонту.

«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...