Головна » Інше » У закладах «!Фесту» знайшлись півтисячі бідних працівників-нелегалів

У закладах «!Фесту» знайшлись півтисячі бідних працівників-нелегалів

Фото: v.lviv.ua

Офіційні дані щодо кількості працевлаштованих осіб у мережі ресторанів «!Фест» у 4 рази відрізняються від тих, які ресторатори навели у своїй заяві з приводу вчорашніх подій у Бернардинському дворику

Про це повідомив «Zaxid.net» з посиланням на дані відділу праці Львівської міської ради.

Так, за даними відділу праці ЛМР, у закладах харчування Холдингу емоцій «!Фест» працевлаштовано 147 осіб, тоді як в заяві «!Фесту» вказано 650 працівників.

Дослівно фрагмент про кількість працівників у заяві виглядає так: «Холдинг Емоцій «!ФЕСТ» офіційно звертається за захистом до лідерів усіх політичних партій, яким не байдуже майбутнє обличчя Львова. Адже у випадку подальшого свавілля міського голови без роботи залишаться понад 650 львів’ян, а заклади, які сьогодні є обличчям Львова («Криївка», «Львівська майстерня шоколаду», «Гасова лямпа») просто припинять своє існування». 

У міському відділі праці також зауважили, що персонал ресторанів працює за «мінімалку»: «Середня заробітна плата становить 977 грн. Якщо врахувати, що з 1 жовтня 2011 року мінімальна заробітна плата має становити 985 грн, то працівники компанії «Фест» не зможуть забезпечити навіть найнеобхідніші потреби». 

При цьому середня заробітна плата по Львову у січні-червні 2011 року становила 2 275 гривень.

«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...