Головна » Бізнес » Нерухомість » 10 причин купити квартиру в житловому комплексі «Агам»
Житловий комплекс Агам у Крюківщині, біля Вишневого. Візуалізація

10 причин купити квартиру в житловому комплексі «Агам»

У передмісті Києва завершується будівництво І-ої черги нового житлового комплексу «Агам». Уже в червні 2018 року забудовник планує видати власникам квартир ключі від їхніх помешкань у новобудові.

ЖК «Агам» — це комплекс комфорт-класу, який складатиметься із чотирьох 10-поверхових будинків секційного типу. У них налічуватиметься загалом 576 квартир, розрахованих на 1200-1350 мешканців.

Квартири першої черги мають по одній та дві кімнати, площа яких становить, відповідно, 39 та 67 квадратних метрів. У другій черзі, будівництво якої збираються завершити у ІІ-му кварталі 2019 року, будуть ще й трикімнатні квартири по 87 «квадратів».

Аналізуючи інформацію про ЖК «Агам» з відкритих джерел, ми виокремили десять причин на користь придбання квартири у ньому:

1.

Квартири в житловому комплексі «Агам» коштують дешевше, ніж житло в новобудовах у м. Києві, хоча звідси до нього рукою подати. Село Крюківщина, де розташований ЖК, знаходиться в Києво-Святошинському районі Київської області, всього за якихось 1,5 км від столиці. Фактично передмістя. Не виключено, що у недалекому майбутньому цей район включать до Києва як адміністративну одиницю. І тоді ціни на нерухомість тут різко підскочать вгору. Наразі ж вартість помешкань в ЖК «Агам» стартує від 12 тис. грн. за квадратний метр. Таким чином, однокімнатну квартиру в житловому комплексі можна придбати всього за 468 тис. грн., двокімнатну — від 804 тис. грн., а трикімнатну — від 1 млн 44 тис. грн.

В принципі, те, що вигідніше купити житло під Києвом, народ уже давно зрозумів, тому й, наприклад, шукають часто в Вишневе квартири. А місто Вишневе буквально межує з Крюківщиною.

2.

Зручна транспортна розв’язка. До столиці на роботу чи навчання від ЖК «Агам» без проблем можна добратись не лише на власному транспорті, але й на громадському. Далеко йти до зупинки не доведеться. Вона буквально в кількох метрах від житлового комплексу. Тут зупиняються автобуси, які прямують як в напрямку Києва, так і в бік міста Вишневе. Це такі маршрути: №820, №302, №301, №368, №306, №812. Тож можна спокійно доїхати до станцій метро «Теремки», «Виставковий центр», «Дружби народів», «Контрактова площа», «Святошино», «Нивки», «Політехнічний інститут», «Шулявська».

Всього у декількох кілометрах від ЖК «Агам» знаходиться Велика кільцева дорога і Жулянський шляхопровід.

3.

При будівництві ЖК «Агам» використовуються сучасні технології та якісні, екологічно чисті будівельні матеріали. Для забудовника це принципове питання — щоб житло було безпечним для здоров’я мешканців, надійним і практичним. Завдяки теплоізоляції, узимку в будинках буде тепло. А за рахунок шумоізоляції жителів не турбуватимуть сторонні звуки знадвору.

4.

Забудовник здає житловий комплекс «Агам» в експлуатацію з усіма необхідними комунікаціями. Так що можна не хвилюватись, що, придбавши в ньому квартиру, доведеться морочитись з тим, щоб підвести до житла світло, газ, як це нерідко трапляється з деякими будівельними проектами в Україні. Ні, у цьому випадку житлові будинки з самого початку будуть забезпечені водопостачанням і каналізацією, газом та електрикою. Про це забудовник подбав.

5.

Територія ЖК «Агам» буде закритою і під охороною, так що ніхто сторонній його мешканців не потурбує. У темну пору доби житловий комплекс та прилегла до нього територія освітлюватимуться. Уже не так лячно буде відпускати дітей погуляти надвір. Та й дорослий почуватиметься спокійніше, повертаючись увечері з роботи додому.

6.

Розвинута внутрішня інфраструктура. До житлового комплексу «Агам» входитиме ціла низка об’єктів, які покликані зробити життя його мешканців більш комфортним. Тут діятимуть супермаркет, аптека, кафе, банк, салон краси, спорт-клуб. Планується відкриття дитячого садочка. Спроектовано паркінг для автомобілів на 320 місць та гостьову автостоянку. А для людей з особливими потребами на території комплексу будуть облаштовані пандуси, щоб вони не відчували себе обмеженими у пересуванні.

ЖК спроектовано так, що житлові будинки в ньому розташовуватимуться по периметру. Це дозволить всередині земельної ділянки площею 1,77 га розмістити паркову зону з доріжками для прогулянок, велодоріжки, квіткові клумби, дитячий майданчик. Буде навіть тенісний корт.

7.

Розвинута зовнішня інфраструктура. Недалеко від ЖК «Агам» знаходиться будівельний супермаркет «Епіцентр» та гіпермаркет Metro. Зовсім поруч, на відстані 150 метрів, — супермаркети Novus та «Фора». В радіусі 500 метрів — школа і дитячий садок. Недалеко також до відділень «Нової пошти» та «Приватбанку», а також станції технічного обслуговування автомобілів (СТО).

8.

У забудовника є всі необхідні документи на земельну ділянку і, власне, на саме будівництво житлового комплексу. А це означає, що ніяких неприємних несподіванок статись не повинно. Забудовником ЖК «Агам», до речі, виступає уродженець Азербайджану, який ось уже 35 років проживає в Україні, є її громадянином — Агаєв Асаф Агададаш Огли.

9.

Купити житло в ЖК «Агам» можна як одноразовим платежем, так і в розстрочку під 0%. Другий варіант передбачає, що покупець вносить початковий платіж в розмірі від 50% вартості квартири, а решта суми переводиться у долари США за середнім курсом «Приватбанку» і фіксується. Цю суму покупець спачує рівними частинами упродовж наступних 30 місяців.

10.

Придбавши квартиру в ЖК «Агам», отримуєте не самі голі стіни. Кожна квартира в цьому житловому комплексі здається уже з чистовою якісною стяжкою та штукатуркою, сантехнічною розводкою, мідною електропроводкою, опаленням та підігрівом води від індивідуальних газових котлів європейського виробництва, радіаторами опалення, якісними металевими протипожежними вхідними дверима, панорамними вікнами та двокамерними склопакетами, великими заскленими лоджіями, інтернетом, ТБ, лічильниками.

Домовтесь про індивідуальний ознайомчий тур ЖК «Агам» просто зараз за телефонами:
+38 (093) 575 99 77
+38 (095) 575 99 77
+38 (097) 575 99 77

x

Рекомендуємо

Спорткомплекс Мандаринка на Сихові у Львові

У Львові відкрили новий спорткомплекс пляжних видів спорту

На Сихові відкрили новий спорткомплекс пляжних видів спорту, відомий як «Мандаринка». Таким ...