Головна » Бізнес » Нерухомість » Нежитлові приміщення на початку вул. Зеленої продали за 16 млн грн. За них боролись дев’ять учасників, ціна продажу значно перевищила стартову
Приміщення на вул. Зеленій, 7 продали з аукціону
Нежитлові приміщення на вул. Зелена, 7 пішли з молотка

Нежитлові приміщення на початку вул. Зеленої продали за 16 млн грн. За них боролись дев’ять учасників, ціна продажу значно перевищила стартову

У Львові продали нежитлові приміщення на першому поверсі будинку по вул. Зеленій, 7 в середмісті. Аукціон відбувся сьогодні, 20 квітня, на платформі «Prozorro.Продажі». Управління комунальної власності Львівської міськради оцінило приміщення загальною площею 64,5 кв. метрів у 3,8 млн гривень «з копійками».

Будинок на Зеленій, 7 нічим особливо не примітний, не є пам’яткою культурної спадщини. За Польщі, за даними львовознавця Ілька Лемка, в ньому містилась творча майстерня працівників кераміки «Глинсько» та редакція газети «Пантеон Польскі», в 1950-х — перукарня і майстерня з ремонту та пошиття одягу, згодом майстерня стала салоном-ательє з ремонту одягу, художньої вишивки та штопки «Ксеня». Поряд з ательє в тому ж будинку розташовувався донедавна магазин «Квіти».

Виставлені на аукціон приміщення викликали неабиякий інтерес у потенційних покупців. Змагатись за них кинулись дев’ять учасників. Зрештою, в ході торгів ціна за лот зросла у 4 рази, сягнувши 16 000 100 грн. Стільки запропонувало ТОВ «Хабітат Юкрейн». Ця його пропозиція лише на 100 гривень перевищила пропозицію іншого учасника аукціону, який був найближче до перемоги, — львів’янина Володимира Думанського.

За даними YouControl, ТОВ «Хабітат Юкрейн» працює з 2011 року, зареєстроване у Львові, спеціалізація — будівництво. Власниками фірми є львів’янин Віталій Курилишин та киянин Тарас Хмельовський. Останній є директором ГО «Комітет підприємців Львівщини».

x

Рекомендуємо

Струтинський спиртзавод

Струтинський спиртзавод на Львівщині виставили на продаж

Фонд державного майна України (ФДМУ) оголосив про проведення аукціону з приватизації розташованого ...