Головна » Влада » Регіональне відділення Фонду держмайна по Львівській області очолив Микола Іщук
Микола Іщук — новий начальник РВ ФДМУ по Львівській області
Микола Іщук. Фото: фб-сторінка М.Іщука

Регіональне відділення Фонду держмайна по Львівській області очолив Микола Іщук

Віднині регіональним відділенням Фонду держмайна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях керує Микола Іщук.

Про це йдеться в наказі голови ФДМУ Рустема Умєрова від 18 квітня, повідомляється на «Фейсбук»-сторінці львівського відділення Фонду.

«Призначити Іщука Миколу Васильовича на посаду начальника Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях з 19 квітня 2023 року», — сказано в наказі. Там зазначено, що Іщук очолюватиме регіональне відділення ФДМУ до призначення на цю посаду переможця конкурсу або до спливу 12-місячного строку після припинення чи скасування воєнного стану.

Іщуку встановлено посадовий оклад в розмірі 12 800 гривень. Також наказом Умєрова йому встановлено надбавку за вислугу років на державній службі у розмірі 21% посадового окладу.

Попередній керівник РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях Владислав Калинець звільнився з посади у березні цього року.

Що відомо про нового керівника відділення ФДМУ у Львові

Миколі Іщуку — 48 років. Він є депутатом Львівської обласної ради від партії НРУ, де очолює комісію з питань соціального захисту. У 2015 році намагався потрапити в облраду за списком Радикальної партії Олега Ляшка, але йому це не вдалось. За даними руху «Чесно», працював помічником народного депутата Верховної Ради 8-го скликання Василя Амельченка (Радикальна партія Олега Ляшка).

Раніше Іщук уже працював в структурі ФДМУ — заступником директора ДП «Управління справами Фонду державного майна України».

x

Рекомендуємо

Струтинський спиртзавод

Струтинський спиртзавод на Львівщині виставили на продаж

Фонд державного майна України (ФДМУ) оголосив про проведення аукціону з приватизації розташованого ...