Головна » Бізнес » Медіа » Генеральним продюсером ZIKу став Данило Нікуленко

Генеральним продюсером ZIKу став Данило Нікуленко

Віднині генеральним продюсером телеканалу ZIK працює Данило Нікуленко.

Про його призначення на цю посаду повідомила у вівторок прес-служба каналу.

Омелян Ощудляк, який був генпродюсером ZIKу понад два останні роки, «подякував колективу телеканалу».

«За два з половиною роки ми значно покращили свій технічний парк (зокрема, у 2014 році ZIK купив обладнання LiveU для мобільної організації прямих увімкнень. – «Прибуток»), розширили лінійку телевізійних розслідувань, реорганізували службу інформації, відкрили корпункти в усіх обласних центрах регіону, а також офіс та студію у Києві, навчилися самостійно робити телешоу, намагалися розвивати публіцистику та документалістику. Зараз телеканал працює над чотирма великими проектами у Львові та Києві, водночас продовжуючи виробництво соціально важливих для себе проектів на кшталт «Історичної правди з Вахтангом Кіпіані» чи «Гри у класику» із Сергієм Рахманіним», — сказав Ощудляк на прощання.

Причина його звільнення у повідомленні не вказана.

Вчора в соцмережі була опублікована фотографія, на якій Омелян Ощудляк (у голубому светрі) перебуває у товаристві співробітників інформаційної служби ZIKу:

Тут не всі, але перше редакційне 😉 Zik – "Огляд дня" та "Огляд дня" Спорт.

Gepostet von Taras Malyi am Dienstag, 31. März 2015

Новий генпродюсер, 36-річний Данило Нікуленко раніше керував інформаційним центром Футбольного клубу «Карпати», ще раніше був головним редактором «Аргумент-Газети», журналу «КарпатиМанія». Є віце-президентом Української асоціації спортивного маркетингу. Освіту журналіста отримав в Львівському національному університеті ім. І.Франка. Робота на телеканалі стане для нього, як зазначено у повідомленні, «першим великим досвідом у продюсуванні».

Нікуленко збирається запустити лінійку нових програм, а також розвивати уже відомі проекти телеканалу. Акцент при цьому, як і раніше, робитиметься на журналістських розслідуваннях. Також, за словами генпродюсера, ZIK займатиметься зміцненням своїх позицій у Києві (з травня 2014 року львівський телеканал веде ефір ще й зі студії в Києві).

«Телеканал надалі триматиметься взятого курсу на західноукраїнську стилістику і водночас, завдяки виробничим потужностям у Києві, продовжуватиме набирати симпатії глядацької аудиторії у столиці», — сказав він.

Телеканал ZIK вперше вийшов в ефір 1 вересня 2010 року. Разом з однойменним інформаційним агентством входить в медіа-холдинг почесного президента ФК «Карпати» Петра Димінського.

x

Рекомендуємо

Львівське радіо

Депутати прийняли програму підтримки «Львівського радіо»

Львівська міськрада на засіданні сесії у вівторок, 6 грудня, погодила Програму організації ...