Головна » Бізнес » Медіа » У виданні батька начальника Львівської ОВА несподівано змінився шеф-редактор
Максим Козицький
Максим Козицький, начальник Львівської ОВА. Фото: loda.gov.ua

У виданні батька начальника Львівської ОВА несподівано змінився шеф-редактор

Новим шеф-редактором львівського інтернет-видання Lviv.media став Арсен Данилюк.

Про це він сам повідомив на своїй «Фейсбук»-сторінці.

«…з першого серпня почав працювати шеф-редактором цього видання», — написав він.

З поста Данилюка випливає, що його призначення ознаменувалось звільненням з Lviv.media частини журналістів: «Я дякую усім колегам, які вирішили звільнитись до мого призначення, за чесність і принципову позицію. Я дякую усім колегам, які вирішили залишитись, за мудрість і відвагу». Причини таких пертурбацій у виданні невідомі.

Дотепер Lviv.media очолював Дмитро Андрійченко, журналіст з Києва, який був шеф-редактором сайту ТСН.ua. Кореспондент «Прибутку» надіслав йому запит щодо причин звільнення з Lviv.media, проте він на нього поки що не відповів.

Арсен Данилюк — досвідчений львівський журналіст. Свого часу працював на ТРК «Люкс», де, зокрема, керував відділом львівських новин. На Lviv.media — з серпня 2022-го, обіймав посаду редактора YouTube-каналу. Як шеф-редактор, з його слів, має намір разом з Любомиром Ференсом (ще один місцевий журналіст, уповноважена особа ТОВ «Львів.медіа», до якого входить сайт Lviv.media, радник начальника Львівської ОВА Максима Козицького) перезапустити видання. «Думаю, разом ми зробимо щось нове у львівському медіасередовищі», — зазначив Данилюк.

Lviv.media позиціонує себе як видання про Львів та Львівщину. Має сторінки в популярних соцмережах, де його сумарна аудиторія (не унікальна) перевищує півмільйона користувачів. Медіа було запущене влітку 2021 року і належить Зіновію Козицькому, батькові начальника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького.

x

Рекомендуємо

На Львівщині навчатимуть на операторів цивільного дрона

Професію оператора дрона можна здобути уже в двох профтехах Львівщини

У Львівській області на сьогодні у двох закладах профтехосвіти навчають нової спеціальності ...