Головна » Бізнес » Агробізнес » Власник Радехівського цукрового заводу купує підприємство на Волині
Гнідавський цукровий завод
Гнідавський цукровий завод

Власник Радехівського цукрового заводу купує підприємство на Волині

ТОВ «Радехівський цукор», яке є власником Радехівського цукрового заводу у Львівській області, збирається придбати розташований в Луцьку Гнідавський цукровий завод.

Антимонопольний комітет уже розпочав передбачений в такому випадку розгляд справи про концентрацію, про що повідомив на своєму сайті.

«Комітетом розпочато розгляд справи про концентрацію у вигляді придбання товариством з обмеженою відповідальністю «Радехівський цукор» активів приватного акціонерного товариства «Гнідавський цукровий завод», що забезпечують здійснення діяльності із виробництва цукру білого (бурякового)», — сказано у повідомленні.

ПрАТ «Гнідавський цукровий завод» здатний переробляти до 6 тис. тонн цукрових буряків за добу. Випускає продукцію під торговою маркою «Солодко».

ТОВ «Радехівський цукор» — топовий виробник цукру в Україні. Крім Радехівського цукрового заводу, володіє ще цукровими заводами у Збаражі, Козовій, Хоросткові та Чорткові (усі — Тернопільщина). 100% компанії належить німецькій Pfeifer & Langen. Однак кінцевим бенефіціаром «Радехівського цукру», за даними YouControl, є Володимир Матківський з Львівщини.

x

Рекомендуємо

Мальський в топі, нова митниця, штраф «Львівгазу», служба 911 для підприємців. Підсумки з Василем Скрібою #6

Огляд подій тижня у Львові, 9-13 грудня 2019