Головна » Інше » Веганські піци в Івано-Франківську: найпопулярніші види
Веганська піца

Веганські піци в Івано-Франківську: найпопулярніші види

Не тільки м’ясні страви мають попит серед споживачів, а ще й веганські, які не містять жодного м’ясного шматочка. Веганські піци в Івано-Франківську можна обрати на сайті https://if.smaki-maki.com/picza/, а ми розповімо, які варіанти існують й чому вони смачні та вартують вашої уваги.

Піци для веганів: які можна скуштувати у місті

Усього можна спробувати п’ять основних різновидів піц, до складу яких не входить м’ясо, ковбаски, салямі тощо, й які відрізняються поєднаннями інгредієнтів.

4 сири

Цю піцу складно назвати власне веганською, оскільки до її складу входять продукти на основі молока. Однак, якщо ви дозволяєте собі куштувати щось таке – то це буде найкращим варіантом до вашого столу. Коржики містять, як можна зрозуміти з назви, одразу чотири види молочного продукту – мармуровий, моцарелу, пармезан та дор-блю, які мають різні рівні солоності та смаки. Усе це гармонічно доповнюється та поєднується з вершковим соусом.

З грушею

Солодка на смак й оригінальна на вигляд, піца з грушею – кращий вибір для дітей та дорослих. Вона дуже проста й мінімалістична, оскільки містить усього кілька інгредієнтів – слайси зі свіжої грушки, волоські горіхи, три види сирів й вершковий соус для кращого смаку.

Грибна

Ця авторська піца – гарне рішення, якщо ви обожнюєте хрумкотіти грибочками різних видів та типів. Коржик добряче змащується за допомогою грибного соусу, який приємно пахне свіжими, лісовими грибами. Й доповнюється він справжнім різноманіттям: консервовані опеньки, свіжі печериці, а також гриби шиїтаке, що притрушуються за допомогою пармезану та моцарели.

Веганська

Класична веганська піца – це тонкий коржик з тіста, який добре розкочується, й потім вкривається за допомогою неаполітанського соусу. Чому саме ним? Бо він найкраще поєднується з міксом овочів, допомагаючи відтінити їх смаки та аромати. На коржику розміщується такі інгредієнти, як баклажани, кабачки, а ще – болгарський солодкий перець та навіть скибочки свіжих печериць. Оскільки овочі досить пісні, одного соусу неаполітано недостатньо, й тому додається ще й часникова олія для кращого аромату.

Маргарита

Про цю класику годі й говорити, адже вона є однією з найвідоміших веганських піц у всьому світі. Вона не лише популярна саме завдяки своєму мінімалізму, а ще й тому, що була першою, що створилась у місті Неаполь. Навіть діти знають, що входить до складу Маргарити: звісно ж, мова про солодкі, свіжі помідори, які ріжуться товстими кільцями. Для того, аби вони отримали гідний посмак, їх поєднують з сиром моцарела та соусом неаполітано.

Замовити піцу в ІФ з доставкою кур’єром

А якщо вам не хочеться готувати самостійно або ж немає зайвого часу – обирайте веганські страви з меню ресторану Смакі-Макі.

Заклад пропонує авторські страви, які створюються досвідченими піцайоло зі свіжих, українських інгредієнтів. Усі страви формуються виключно з-під ножа, а тому ви отримуєте свіжі доповнення для вашого обіду або вечері.

А також ресторан пропонує цілу купу знижок, доставку містом та областю й програму лояльності для накопичення балів на рахунку!

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...