Головна » Інше » Ніндзя-піца у Львові: що обрати до столу
Піца

Ніндзя-піца у Львові: що обрати до столу

Піца у Львові – страва, яка легко може конкурувати з борщем, баношем або навіть відомою львівською кавою. А все завдяки її різноманітності та особливостям приготування, які допомагають створити авторські страви. Наприклад, як ніндзя-піцу, яка буде до смаку усім фанатам мультиків та фільмів про черепашок.

Найкращі львівські піци на будь-який смак: що можна скуштувати

Не секрет, що самі черепашки як персонажі обожнювали саме піцу, а тому й не дивно, що сьогодні існують авторські варіанти для кожного з них, які мають свої особливості та смакові нюанси.

Донателло

Ця черепашка, на відміну від інших, основний акцент робила не на власній силі, хоча й володіла вміло посохом Бо, а на науку та технології. Він добре відомий завдяки фіолетовій, яскравій пов’язці, та трішки задротській поведінці. Тому й піца у нього відповідна: основа – це хрумкий бекон, сир моцарела, а ще – мариновані, солоні огірки з неаполітанським соусом та смачною, солодкою французькою гірчицею.

Рафаель

Чи не найулюбленіша черепашка з усіх, саме Рафаель довго був кумиром дітей з дев’яностих. А все тому, що він був розумним, а ще – використовував азійські парні ножі сая. А тому й не дивно, що його піца має такі ж яскраво-червоні кольори, й може трішки поколювати язика своїми незвичними інгредієнтами. До її складу входить бекон, болгарський перець, свіжі печериці, а також сир моцарела, й усе це вкривається щільним шаром червоного соусу неаполітано з помідорів.

Леонардо

Найрозумніша черепашка з усієї четвірки, Лео був також старшим з них, а ще – мозком усієї команди. А ще у нього була синя пов’язка й парні катани, які робили його справжнім лідером у світі азійських бойових мистецтв. Звісно, синю піцу ніхто готувати не буде, проте це не завадило однойменній страві отримати незвичні інгредієнти. Серед таких – салямі мілано, печериці, кільця свіжих помідорів та навіть сир моцарела, змішаний з соусом неаполітано.

Мікеланджело

Багато дітей, яким сьогодні вже майже тридцять, уявляли себе саме у ролі Мікеланджело. Й не дивно, адже він був веселим, запальним, розумівся на усьому, до чого торкався, й був серцем команди. А ще володів парними нунчаками, як справжній ніндзя! Тому й піца у нього – яскрава та весела, доповнена шматочками кабачків, курячого м’яса, сиру фета та моцарела, й свіжими, українськими помідорами.

Доставка піци у Львові за допомогою кур’єра

А якщо ви хочете скуштувати піци, які отримали свої імена на честь легендарних братів – обирайте ресторан Суші-Гоу.

У закладі ви знайдете кілька десятків варіантів, чим почастувати себе, членів сім’ї та друзів, де можна обрати як м’ясні, так і веганські піци.

А ще ресторан пропонує швидку, усього за тридцять хвилин, доставку містом з можливістю отримання пакуночків в області. Для того, аби економити, можна користуватись акціями, знижками та навіть пропозиціями тижня!

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...