Головна » Інше » Сирний бум: піци з молочними продуктами в ІФ
Піца

Сирний бум: піци з молочними продуктами в ІФ

Піца в Івано-Франківську вже давно стала найбільш актуальною стравою, без якої складно уявити собі смачні перекуси та повноцінний раціон. А особливо, якщо мова йде про шматочки, які містять безліч сирів – найсмачніше, що можна знайти в меню піцерії.

Сирна піца: смачне доповнення для вашого столу

На сьогоднішній день сирна піца займає друге місце за популярністю після м’ясних варіантів. Й не дивно, адже існує величезна кількість фанатів цього молочного продукту. Враховуючи той факт, що сирів у світі дуже багато, то можна створити піцу з унікальними поєднаннями, яка буде смакувати не гірше за м’ясний варіант.

Найпопулярніша піца з сиром – це, звісно, 4 сири, або ж її найближчі аналоги. Цікаво, що її створили вже не в Італії, а в Америці, оскільки американські піцайоло вирішили провести експеримент й створити страву, до складу якої входять виключно сири та соуси.

В її основу лягли такі види продуктів, як моцарела, пармезан, фета та дор-блю. Моцарелу широко використовують у сирних стравах, оскільки вона має м’який, ніжний посмак, що схожий на свіжі вершки. А ще вона має круглу форму, добре тягнеться й плавиться у печі.

Пармезан є не менш популярним варіантом для створення сирних коржиків. Його ще інакше називають королем італійських сирів. Й не дивно, адже він має незвичну структуру, складається з окремих лусочок. Пармезан відомий тим, що має солонуватий посмак, який містить невеличку кількість гостроти. До того ж, саме він відмінно поєднується з будь-якими іншими видами сирів. Оскільки пармезан досить твердий, він не до кінця плавиться у печі, й допомагає створити рум’яну скоринку, яку ми так любимо.

Часто до складу сирних піц додають кубики, які містять екзотичну, голубу плісняву. Наприклад, до таких сирів належить так званий лазур, що має ніжну скоринку й добре плавиться у печі. Лазур відрізняється пікантним, трохи солонуватим посмаком, а ще – різким ароматом. А тому його використовують для страв, де потрібен різкий й одночасно витончений запах сиру.

Ще один варіант, з яким можна створити сирну піцу – це дор-блю. Цей сир має напівтверду текстуру, а ще – вершкову, яка дивує ніжним, трохи маслянистим, смаком. Заведено вважати, що це делікатес, який також містить плісняву, яка надає гіркого, молочного та пряного посмаку.

Доставка піци в Івано-Франківську та її особливості

Замовити сирну піцу можна у ресторані Суші-Гоу, який пропонує не лише варіанти з молочними продуктами, а й навіть з овочами, фруктами та м’ясом.

Заклад пропонує широке меню, кожна страва у якому створюється з інгредієнтів виключної якості. Завдяки цьому ви отримуєте лише свіжі страви, які одразу виходять з-під ножа кухаря, й не лежать на кухні у вигляді заготовок.

А ще заклад має власну кур’єрську доставку, яка швидко, усього протягом тридцяти хвилин, працює у межах міста. А у випадку, якщо кур’єр спізнюється – ви отримаєте на рахунок бонусні бали, які зможете використати як знижку на наступне замовлення!

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...