Головна » Бізнес » Енергетика » «Львівобленерго» повідомило, як довго не буде світла
Вечірній Львів

«Львівобленерго» повідомило, як довго не буде світла

У рамках аварійних відключень електроенергії на Львівщині разова відсутність світла складатиме орієнтовно 8 годин, після чого його вмикатимуть на 4 години, а відтак знову вимикатимуть на 8 годин.

Про це повідомило «Львівобленерго» на своїй «Фейсбук»-сторінці.

Компанія пояснила, що аварійні відключення електроенергії тривають, оскільки в Україні не вдалося поки що стабілізувати ситуацію з дефіцитом потужності. Анонсовані раніше на сайті ЛОЕ графіки відключень не діють.

«…під аварійні відключення потрапляють більшість споживачів Львівщини, окрім об’єктів критичної інфраструктури», — сказано в повідомленні. При цьому зазначено, що через важку ситуацію в енергосистемі з переліку критичної інфраструктури вилучено низку об’єктів, зокрема поліклініки, котельні, станції зв’язку, установи юстиції, правоохоронні органи.

«Львівобленерго» попросило споживачів, щоб, коли з’являється електрика, використовували її лише для найнеобхідніших потреб — зарядки телефонів, павербанків тощо. «Не вмикайте потужні прилади, без яких можна обійтись — духовки, порохотяги, бойлери, посудомийні машини та інші», — наголошують в компанії.

Нагадаємо, раніше «Львівобленерго» оприлюднила оновлені графіки вимкнення електроенергії, які мали вступити в дію з 25 листопада.

x

Рекомендуємо

Лампочка не світить

Після обіду на Львівщині повернуться до графіків погодинних відключень електрики

Потішились і досить. У вівторок, 3 січня, у Львівській області повернуться до ...