Головна » Довідник » NB! » Квартири преміум-класу в житловому комплексі Skyline у Києві

Квартири преміум-класу в житловому комплексі Skyline у Києві

Офіційне відкриття ультрасучасного житлового комплексу Skyline у Києві відбудеться у грудні 2014 року, заявила компанія Amstar Europe LLC, яка, власне, і реалізує цей будівельний проект.

«Skyline — це повністю інтегрований високотехнологічний житловий комплекс», — наголошує забудовник.

У 24-поверховій новобудові, окрім ста дванадцяти квартир, є також підземний паркінг на сто тринадцять місць та гостьова парковка ще на двадцять автомобілів, магазин товарів першої необхідності, фітнес-центр з тренажерами виключно для мешканців будинку, прекрасний «зимовий сад», над яким працював голландський ландшафтний дизайнер Йол Беннема з бюро Deltavormgroep BV.

У повному розпорядженні власників VIP Kiev apartments клубна кімната з повністю обладнаною кухнею та бібліотекою. Є тут також лаунж-зона для відпочинку, ігрова зона з плазмовими телевізорами та зручними диванами. Спеціально для дітей — окремий дитячий простір.

З-поміж інших «фішок» ЖК Skyline можна виокремити автоматизовану диспетчерську ситему, що контролює всі комунальні системи та комунікації, і навіть здатна попереджати випадкове затоплення, сучасне протипожежне та димовивідне обладнання, енергозберігаюче зовнішнє освітлення.

У всіх приміщеннях загального користування є Wi-Fi.

Територія житлового комплексу пильно охороняється.

Квартири у ЖК Skyline — це окрема тема. Усюди великі панорамні вікна на всю стіну. Віконні системи німецької фірми Schüco, в яких застосовано бельгійське термостійке скло, забезпечують максимально можливі термо- та шумоізоляцію.

При цьому квартири доступні у трьох варіантах оздоблення — «Дизайнерський», «Європейський» та «Основа». Перший передбачає, що дизайнери компанії-забудовника спільно з підрядниками проектують і оздоблюють квартиру у різних стилях і готують їх «під ключ». «Європейська» квартира готова до декорування, у ній білі стіни, на підлогу уже покладено паркет, проведені усі необхідні комунікації і змонтовані розетки, а кухня і ванна кімната повністю без оздоблення. Третій варіант — повністю чиста квартира, без оздоблення, тож у її мешканців є цілковита свобода дій, аби зробити у своєму помешканні такий дизайн, про який вони мріяли.

У Skyline є ще п’ять 3-поверхових елітних квартир із власними терасами. Із цих терас, як, зрештою, і з вікон інших квартир житлового комплексу відкривається чудовий краєвид. Мешканці зможуть милуватися виглядом Дніпра, Києво-Печерської лаври і Ботанічного саду.

Незаперечним «плюсом» новобудови від забудовника Київ є його місцезнаходження, адже Skyline розташований на омріяному багатьма Печерську, де маса магазинів і торгових центрів, ресторанів, театрів, салонів краси, банківських відділень, дитячих садочків та шкіл. В десяти хвилинах ходи — урядовий квартал. Лише у кількох сотнях метрів від житла пролягають центральні транспортні магістралі, що ведуть до аеропортів та кільцевої дороги.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...