ЗАТ „Львівська кондитерська фірма „Світоч”, яке займає 10% українського ринку кондвиробів, розпочало виробництво арахісу та родзинок у молочному шоколаді під загальною назвою „Сенсація”.
Про це „Контекст-медіа” повідомило джерело на підприємстві.
„Вже запустили і є на ринку. Недавно з’явились”, – сказало джерело.
Співрозмовник агентства розповів також, що днями „Світоч” почав випускати арахіс у натуральному шоколаді.
Крім цього, за його словами, компанія запустила у виробництво карамель „Бон Парі” з начинкою, а також нові плиткові молочні шоколадки – з фундуком та арахісом (досі „Світоч” випускав молочний шоколад у чистому вигляді, а також з рисовими зернами та грильяжем).
„Світоч” випускає близько 140 видів кондитерської продукції.
ЗАТ Львівська кондитерська фірма „Світоч” належить до найбільших виробників кондитерських виробів в Україні, займаючи, за результатами 2002 року, 10% українського ринку. У 2001 році підприємство виробило 44 тис. тонн кондвиробів на загальну суму 355 млн. грн. (у 2000 р. – на 8% менше), реалізація продукції склала 321 млн. грн.
Контрольним пакетом акцій „Світоча” володіє компанія Nestle.