Головна » Інше » Передтендорова конференція по тендеру на заміну трубопроводів, реконструкцію насосних станцій та створення зон тиску по проекту „Водопостачання та каналізація міста Львова” відбулася у „Львівводоканалі”

Передтендорова конференція по тендеру на заміну трубопроводів, реконструкцію насосних станцій та створення зон тиску по проекту „Водопостачання та каналізація міста Львова” відбулася у „Львівводоканалі”

4-5 вересня у МКП „Львівводоканал” відбулася передтендерна конференція по тендеру на заміну трубопроводів, реконструкцію насосних станцій та створення зон тиску по проекту „Водопостачання та каналізація міста Львова”, що фінансується позикою Міжнародного банку реконструкції та розвитку, — повідомила прес-служба МКП „Львівводоканал”.
У конференції брали участь представники фірм з Данії, Франції, Чехії, Іспанії, які мають надати свої тендерні пропозиції до 17 жовтня, були присутні представники американської фірми, яка виграла тендер на здійснення інженерного нагляду за будівельними роботами, також керівництво та спеціалісти МКП „Львівводоканал”.

Для ознайомлення з обладнанням та роботою насосних станцій, учасник конференції відвідали насосні станції „Сокільники” та „Воля Добростанська”, також їх ознайомили з ділянками тих вулиць Львова, де планується заміна водогону. Представники фірм отримали відповіді на запитання по тендеру від керівництва та спеціалістів підприємства. Розглядалися технічні, правові та нормативні питання, на які представники іноземних фірм отримали відповіді від директора та спеціалістів МКП „Львівводоканал”.

22 листопада 2002 року депутати Верховної Ради України ратифікували Угоду про надання гранту у розмірі 48 млн. шведських крон між урядом Швеції та урядом України на реконструкцію системи водопостачання у Львові. 28 листопада 2002 року депутати Верховної ради України проголосували за надання Львову позики Світового банку на реконструкцію системи водопостачання у Львові.
Загальний бюджет проекту покращення водопостачання у Львові становить 40 млн. дол. США. Ця сума включає в себе 24 млн. дол. з коштів позики Світового Банку, 48 млн. шведських крон (5 млн. дол.. США) з коштів ґранту шведського Агентства міжнародного розвитку і 10-12 млн. дол. місцевого співфінансування. Планується, що до кінця цього року буде витрачено орієнтовно 4-5 млн. дол. Першими заходами є реконструкція насосних станцій (для зменшення енергоспоживання). Паралельно йтиме заміна трубопроводів, які зараз перебувають у критичному стані, а також вдосконалюватиметься система зонування міста.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...