Головна » Інше » «Це безумство!». Мандрівника з Нової Зеландії вразили ціни у Львові

«Це безумство!». Мандрівника з Нової Зеландії вразили ціни у Львові

Знаменитий блогер-мандрівник із Нової Зеландії, відомий під ніком Indigo Traveller, побував у Львові та поділився враженнями про ціни.

Відео з’явилося на каналі Indigo Traveller в Youtube.

Блогер був вражений низькими цінами в Україні. Вартість всіх товарів він одразу переводив у долари, аби іноземним глядачам було зрозуміліше. За словами Ніка, з усіх місць, де він побував, Львів – місто з найнижчими цінами. Принаймні у Європі.

Наприклад, скромний обід у міському кафе на двох йому обійшовся у 91 грн ($3.53). Особливо хлопця здивувала кава американо за 10 грн ($0.38), а також ціни на сигарети – 19.50 грн за пачку ($0.75). При цьому він порівняв, що це 1 новозеландський долар, а в самій Новій Зеландії така пачка коштувала б $20.

– Це безумство, – дивується Нік.

Також блогер відправився у супермаркет. Акційна ціна на пиво Львівське – 10 грн ($0.39), салямі – 14 грн ($0.54) за кілограм.

Крім того, за словами мандрівника, хороший номер з усіма зручностями він зняв за $14. Всього за день у Львові він витратив $8, при тому що кілька разів їв, пив, купував речі та навіть давав чайові.

Джерело: facty.ictv.ua

x

Рекомендуємо

Стало відомо, на скільки подорожчали квартири у Львові за час війни

Квартири у Львові за час війни подорожчали в середньому на 6%.