Головна » Інше » Львівський підприємець увійшов в топ-10 бізнес-блогерів України
Андрій Худо

Львівський підприємець увійшов в топ-10 бізнес-блогерів України

Львівський підприємець, власник ресторанів та магазинів Андрій Худо увійшов в топ-10 бізнесменів-блогерів України, за версією команди сайту «Факти ICTV».

Про це повідомив кореспондент «Прибутку».

Компанію знаному ресторатору зі Львова склали одіозний екс-мер Києва, банкір Леонід Черновецький, засновник інтернет-магазину «Розетка» Владислав Чечоткін, бізнесмен і політик Геннадій Балашов, голова наглядової ради холдингу Global Spirits (лікеро-горілчаний завод «Хортиця», Одеський коньячний завод) Євген Черняк, президент «Київстар» Петро Чернишов.

У десятку бізнес-блогерів потрапили також Гарік Корогодський, Олександр Меламуд, Олексій Давиденко та Юрій Сапронов.

Найкращого блогера з-поміж них усіх назвуть за результатами голосування, що триватиме упродовж квітня. Наразі лідирує Андрій Худо.

Як пояснюють упорядники, до рейтингу увійшли лише ті підприємці, які мають акаунт на Facebook, до того ж ведуть його самостійно. Упорядники брали до уваги, як багато підписників у бізнесмена-блогера, наскільки він активний користувач соцмережі, чи є він експертом у своїй сфері.

Для прикладу, в Андрія Худо на «Фейсбуці» є аж два акаунти: в одному, головному, в нього налічується 4936 друзів і 5923 підписники, в другому, резервному, — 2589 друзів і 193 підписники. Окрім того, у нього ще є окрема фан-сторінка, яку вподобали 821 особа.

Рейтинг топ-10 бізнес-блогерів є частиною рейтингу «Топ-100 блогерів», який стартував 4 квітня і триватиме протягом року. Найкращих блогерів у десяти різних номінаціях, в тому числі й «Бізнес», «Факти ICTV» нагородять 9 лютого 2017 року.

Андрій Худо є співвласником холдингу «!Фест», до якого входять ресторани «Криївка», «Гасова лямпа», «Львівська копальня кави», «Мазох-кафе» та низка інших, а також магазини «Львівська майстерня шоколаду».

x

Рекомендуємо

Комбайни у полі

Які аграрні онлайн-видання найпопулярніші в Україні. Рейтинг

У топі — один з ресурсів медіа-холдингу UIMC зі Львова