Головна » Інше » Усе, що вам треба для хорошої роботи — просто відпочити на свіжому повітрі!

Усе, що вам треба для хорошої роботи — просто відпочити на свіжому повітрі!

Ви пригадуєте, колись, ще у дитинстві, коли трава здавалась дуже зеленою, а сонце яскравим-яскравим, ви ходили разом зі шкільними товаришами у походи? Пригадуєте, як було весело?! Гучний сміх, ігри на свіжому повітрі, можливо десь навіть дзюрчання струмка чи шум ріки поблизу, смажені сосиски, спів біля багаття, кумедні та лячні розповіді… І багато приємних вражень! І зараз, вже ставши дорослими, хіба ви не замислювалися/мріяли про таке? Хіба вам не хотілось би знову відчути себе тією дитиною, яка просто насолоджується красою природи, чистим повітрям, подалі від галасного міста; зарядитись гарним настроєм, позитивними емоціями, надихнутися і вирватись з рутини життя?

Виїзні заходи

Організація правильного дозвілля колективу — одне з основних завдань для будь-якого керівника, який розраховує на продуктивну роботу співробітників. Людину мало просто мотивувати. Їй ще потрібно відпочивати, набиратися сил, здобувати натхнення для того, аби починати свій робочий день з головою, сповненою ідей!

Корпоратив на природі

Дійсно гарним рішенням з допомоги вашим співробітникам вирватися з робочої обстановки, що вже приїлась, і знову відчути себе безтурботною дитиною, буде влаштувати колективні поїздки.

Такого роду заходи обов’язково включають:

  • Піші маршрути найбільш гарними і живописними місцями.
  • Подолання перешкод на своєму шляху.
  • Співпраця: кожен вчиться допомагати один одному у нестандартних умовах.
  • Можливість співробітникам набагато краще пізнати один одного за межами робочої обстановки.
  • Свіже повітря, сон під відкритим, неймовірно гарним зоряним небом, пісні біля багаття.
  • Незрівнянний заряд позитиву, яскравих вражень, позитивних емоцій, гарного настрою і натхнення!

Для тих, хто не вірить у такі програми

Звісно, деякі люди ставляться скептично до такого відпочинку. Як же можна відпочити і відчути себе оновленим, коли поряд нема душу, теплого і м’якого ліжка, а також wi-fi?

Корпоративний пікнік

Але не варто упереджено ставиться заздалегідь. У такий виїзний командний відпочинок включена швидка адаптація співробітників. Адже основною метою таких програм є забезпечення емоційного комфорту кожного члена колективу. Навіть затятим скептикам і противникам природного відпочинку сподобається ігровий квест, який захоплює подих і наповнює азартом!

  • Ви отримаєте унікальну можливість відчути себе героєм якого-небудь фільму чи гри.
  • Перешкоди, що виникатимуть на вашому шляху, потребуватимуть від вас нестандартних та цікавих рішень.
  • Це чудова можливість вийти зі своєї зони комфорту.
  • Перевірте себе на витривалість! На що ви здатні заради досягнення головної цілі такого квесту?
  • Не соромтеся і не бійтесь. Поруч з вами будуть знаходитись знайомі вам люди, які перебувають у такій же незвичній обстановці.
  • Відчуйте весь кайф від нових відчуттів, які зможе вам подарувати такий відпочинок.

Якщо у вас все ж залишились сумніви і ви не впевнені в тому, що дійсно зможете відпочити, просто пригадайте себе в дитинстві. Згадайте описані вище шкільні походи і посиденьки біля багаття. Пригадали? Це ж було дуже здорово і весело, отож? Дозвольте своїй внутрішній дитині відпочити і пригадати такі давно забуті і прості відчуття радості і щастя!

Ми із задоволенням допоможемо вам у виборі колективної поїздки, а також допоможемо замовити її.