Головна » Інше » Все для інвесторів. У Львівській області створять «швидку допомогу» для інвесторів

Все для інвесторів. У Львівській області створять «швидку допомогу» для інвесторів

У Львівській області створять постійно діючу робочу групу, що сприятиме діяльності компаній із данськими інвестиціями.

Про це повідомив в.о. першого заступника голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський на брифінгу сьогодні, 21 травня, передає кореспондент «Прибутку».

До робочої групи з української сторони увійдуть сам Замлинський, а також представники податкової і митниці. З боку Данії у ній буде представник Данської бізнес-асоціації.

«Напередодні ми спілкувалися з паном Ларсом (Ларс Вестб’єрг, президент Данської бізнес-асоціації) і домовилися про те, що буде сформована інвестиційна рада, а для вирішення оперативних питань працюватиме відповідна служба інвестора», — розповів посадовець.

Також, за словами Замлинського, робоча група ініціюватиме зміни в українське законодавство: «Ми спільно працюватимемо над тим, аби, користуючись нагодою, що є багато народних депутатів від Львівщини, усунути ті прогалини в законодавстві, які створюють перепони для бізнесу».

Люте бажання співпрацювати данські інвестори і представники обласної влади скріпили на папері, підписавши сьогодні відповідний меморандум. Присутня на підписанні посол Данії в Україні Мерете Юль висловила сподівання, що відтепер інвестори з Данії зможуть отримувати більш повну інформацію про інвестиційний клімат у Львівській області. Вона наголосила, що на території області працюють 54 підприємства з данськими інвестиціями, де створено 6000 робочих місць.

Підписання меморандуму про співпрацю в залученні інвестицій

Папки з підписаними меморандумами про співпрацю із залучення інвестицій в економіку Львівської області

x

Рекомендуємо

Олександр Свіщов, львівський бізнесмен

Львівський бізнесмен Свіщов купує 50 га під Львовом

Львівський бізнесмен Олександр Свіщов купує 50 гектарів землі у селі Ямпіль під ...