Головна » Бізнес » У Львові відкрився новий McDonald’s, збудований напередодні війни
Новий ресторан McDonald's на Сихові

У Львові відкрився новий McDonald’s, збудований напередодні війни

Сьогодні, 3 листопада, у Львові запрацював збудований ще на початку року новий ресторан McDonald’s, офіційне відкриття якого було заплановане на березень, але відкладене через початок повномасштабної війни Росії проти України.

Про це «Прибуток» повідомила прес-служба McDonald’s.

Заклад розташований на Сихові, на просп. Червоної Калини, буд. 50-Б. Згідно з повідомленням, двоповерховий ресторан розрахований на 235 людей і має 155 місць у залі та ще 80 на терасі. У залі працюють 7 терміналів самообслуговування, більшість з яких двосторонні.

Автомобілісти можуть придбати їжу на МакДрайві з двома лініями в’їзду, де уперше у Львові встановлені цифрові дисплеї для меню.

Для організації послуги доставки McDelivery облаштована окрема кімната для кур’єрів.

Інтер’єр нового ресторану McDonald’s на Сихові

Ресторан працює з 09:00 до 21:00 у всіх каналах продажу та дотримується розширених правил безпеки, впроваджених у мережі McDonald’s, тобто закривається під час повітряної тривоги або ж відключення електроенергії і відновлює роботу через годину після скасування тривоги або поновлення електропостачання.

Напередодні, 1 листопада, у Львові відновили роботу ще два заклади мережі на вул. Володимира Великого, 24а та на вул. Під Дубом, 7б, зазначили в McDonald’s. Відтак у місті працюють загалом 7 ресторанів цієї мережі.

В цілому по Україні на сьогодні відновили роботу вже 47 «МакДональдсів».

Як повідомляв «Прибуток», 18 жовтня McDonald’s відновив у Львові роботу чотирьох ресторанів, які були зачинені на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

x

Рекомендуємо

Електрогенератор

У Львові підприємцям відшкодовуватимуть частину вартості електрогенераторів

Львівські підприємці можуть розраховувати на те, що їм відшкодують половину вартості електрогенераторів, ...