Головна » Бізнес » Медіа » Які аграрні онлайн-видання найпопулярніші в Україні. Рейтинг
Комбайни у полі

Які аграрні онлайн-видання найпопулярніші в Україні. Рейтинг

У топі — один з ресурсів медіа-холдингу UIMC зі Львова

Платформа контент-маркетингу PRnews.io опублікувала рейтинг найбільш популярних в Україні сайтів на аграрну тематику за підсумками лютого 2020 року.

Перше місце в топ-10 посідає ресурс Agronews.ua — 244,7 тис. відвідувань. У трійку лідерів рейтингу потрапили сайти Propozitsiya.com — 122,3 тис. відвідувань та Agrarii-razom.com.ua — 104,9 тис. відвідувань.

На шостому місці — сайт KvitkaInfo.com, що входить в медіахолдинг UIMC зі Львова, з одним зі співзасновників якого «Прибуток» свого часу зробив інтерв’ю.

Між якими онлайн-ЗМІ розподілились інші місця в рейтингу — дивіться в інфографіці.

Топ-10 аграрних онлайн-видань України, лютий 2020

Топ-10 аграрних онлайн-видань України, лютий 2020. / Джерело: PRnews.io

При підготовці рейтингу Топ-10 аграрних онлайн-видань України PRnews.io опиралось на дані власного каталогу інтернет-ресурсів, а також дані сервісу веб-аналітики Similarweb.

Про сайти у топі

Agronews.ua — на порталі піднімаються важливі питання стосовно вітчизняного агросектору, висвітлюються проблеми сільгоспвиробників, надаються аналітичні матеріали та коментарі фахівців аграрної галузі.

Пропозиція — журнал для агробізнесу. Оперативна інформація про сільське господарство в цілому і агропромисловий комплекс України зокрема.

Аграрії Разом — сайт, який стане в нагоді для агрономів та сільгоспвиробників, адже це онлайн-видання спеціалізується на інструментарії для ефективного рослинництва.

Agroreview — новини аграрного бізнесу, актуальна інформація про ринок, аналітика, інтерв’ю з експертами.

Agravery — аграрна інформаційна агенція, яка пропонує найактуальніші АПК новини, авторські колонки, моніторинги, інтерв’ю та цікаві спецпроекти.

KvitkaInfo — сайт про догляд за кімнатними рослинами та квітами, все про сад і город. Поради для дачників та садівників, боротьба зі шкідниками та хворобами, ландшафтний дизайн.

Seeds — платформа, що присвячена агро та бізнесу. Тут можна знайти інформацію про історії успіху підприємців і сільгоспвиробників, про сімейні господарства, агро лайфхаки та корисну інформацію.

Agri-gator — це інтегрована платформа найактуальнішіх агроновин. Публікують виключно аналітичний та журналістській продукт з найкращих аграрних ЗМІ України. Також на сайті розміщують власний ексклюзивний контент і новини компаній.

АгроПравда — спеціалізований портал про транспорт для сільського господарства. Саме тут можна отримати інформацію зі світу сільгосптехніки і агробізнесу, відвідати розділ пропозицій сільгосптехніки або отримати консультацію на професійному форумі.

AgroTimes — діловий аграрний інтернет-ресурс, який публікує головні аграрні новини.

Читайте також: 

– «Медіа не є бізнесом для людей, які не вміють на цьому заробляти». Інтерв’ю зі співзасновником медіа-холдингу UIMC Олегом Ферштинським

x

Рекомендуємо

Поле

Прокуратура конфіскувала в іноземців 6 земельних ділянок на Львівщині

У Львівській області конфіскували 6 земельних ділянок, які перебували у власності іноземців, ...