Головна » Інше » У Львові польські фірми представили сучасні технології, які використовуються в інженерних мережах

У Львові польські фірми представили сучасні технології, які використовуються в інженерних мережах

Сьогодні у Львові відбувся семінар-презентація „Використання сучасних технологій в інженерних мережах” за участю семи польських підприємств, які спеціалізуються на виготовленні матеріалів, обладнання та інструменту, необхідних для встановлення водо-, газопроводів, каналізацій та оптиковолоконних ліній.

Поляки представили власні останні ноу-хау в галузі інженерних мереж, які уже експлуатуються не лише в РП, а й у країнах ЄС.

„Мільйонне місто не може бути без води”, — зауважив один з організаторів семінару-презентації, керівник ТОВ „Обрій” Степан Сивик. Він також зазначив, що потрібно застосовувати передові технології у цій галузі, а не витрачати обмежені кошти на постійні ремонти старих водопроводів. Заміна усієї водопровідної мережі Львова сучасними матеріалами обійдеться не дешево, але, зважаючи на кредит Світового банку, ця справа матиме позитивне вирішення, переконаний Степан Сивик.

Семінар-презентація пройшов за активного сприяння управління інженерних мереж Львова, Львівської торгово-промислової палати та ТОВ „Обрій”.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...