Головна » Інше » Директор ПП „Фора-Плюс” постане перед судом за несплату податків

Директор ПП „Фора-Плюс” постане перед судом за несплату податків

Днями прокуратура м. Львова затвердила обвинувальний висновок по кримінальній справі стосовно директора приватного підприємства „Фора-Плюс” В. Бурдейного, який обвинувачений за ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах. Дану справу скеровано у місцевий суд Франківського району Львова, — повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Досудове слідство по вищезгаданій кримінальній справі встановило, що В.Бурдейний укладав угоди на проведення господарських операцій з різними суб’єктами підприємницької діяльності, за виконання яких на рахунок приватного підприємства „Фора-Плюс” надходили кошти. Однак, з метою ухилення від сплати податків Бурдейний В. Не забезпечив належне ведення бухгалтерського обліку та не подавав до податкових органів відповідної звітності. Внаслідок таких дій В.Бурдейного в бюджет держави не надійшло 996 тис. грн.

Протягом року органами прокуратури у Львівській області скеровано до суду 5 кримінальних справ стосовно посадових осіб різних суб’єктів господарювання у держбюджет не надійшло 160 млн. грн. У процесі досудового слідства слідчими органами відшкодовано 10 млн. грн. збитків та накладено арешт на майно, загальна вартість якого 168 млн. грн.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...