Головна » Інше » На інвестиційному ярмарку , який відбудеться в рамках ІІІ Міжнародного економічного форуму у Львові, буде представлено 27 проектів туристичного характеру –Богдан Матолич

На інвестиційному ярмарку , який відбудеться в рамках ІІІ Міжнародного економічного форуму у Львові, буде представлено 27 проектів туристичного характеру –Богдан Матолич

„На інвестиційному ярмарку, який діятиме в межах ІІІ Міжнародного економічного форуму у Львові, в туристичному салоні буде представлено 27 проектів”, — повідомив сьогодні на засіданні Ради з питань розвитку туризму Богдан Матолич, заступник голови Львівської ОДА.

Ці проекти будуть розділені за такими основними галузями — зелений туризм, гірськолижний туризм, лікувально-рекреаційні можливості області та маршрути. У проектах по маршрутах будуть включені також маршрути по замках Львівщини.

Загалом на інвестиційному ярмарку буде представлено 10 салонів з різних напрямів.

Начальник відділу з питань торговельно-економічного співробітництва Львівської облдержадміністрації Роман Денис прогнозує, що цього року в Економічному форумі візьмуть участь близько тисячі учасників.

2-4 жовтня у Львові відбудеться ІІІ Міжнародний економічний форум. Сумарний кошторис проведення Економічного форуму у Львові складає біля 300 тис. грн., у тому числі з бюджету Львівської області буде виділено 60 тис. грн.

У 2002 року у рамках II Економічного форуму у Львівській області відбулося близько 70 візитів іноземних делегацій. Переважно це були делегації з Польщі „як стратегічного партнера” області, а також з Німеччини та США.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...