Головна » Інше » Михайло Сендак рекомендуватиме знову призначити звільнених голів РДА на посади голів РДА

Михайло Сендак рекомендуватиме знову призначити звільнених голів РДА на посади голів РДА

„Я буду рекомендувати Петра Комара на голову Кам‘янка-Бузької РДА, Ярослава Янишина на голову Жовківської РДА, Володимира Шмигельського на голову Сколівської РДА, Василя Романіва на голову Дрогобицької РДА”, — повідомив сьогодні на прес-конференції голова Львівської облради Михайло Сендак.

Михайло Сендак зазначив, що у Законі „Про місцеве самоврядування” написано чорним по білому рекомендувати на посаду голови РДА повинна сесія або районної ради або обласної ради. Він також повідомив, що сьогодні відбудеться президія облради, на якій можливо буде прийнято відповідне рішення.

27 вересня Указом Президента України Леоніда Кучми були звільнені 4 депутати облради — голови РДА у Львівській області: Ярослав Янишин — голова Кам’янко-Бузької РДА, Володимир Шмигельський — голова Дрогобицької РДА, Василь Романів — голова Сколівської РДА та Петро Комар — голови Жовківської РДА. Всі вони будучи депутатами Львівської облради 25 вересня підтримали заяви проти входження України в ЄЕП та проти політичної реформи, яку пропонують провести пропрезидентські сили.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...