Головна » Інше » Програма приватизації на Львівщині виконується на 60% — Олег Канівець

Програма приватизації на Львівщині виконується на 60% — Олег Канівець

Програма приватизації об’єктів спільної власності територіальних громад Львівської області виконується на Львівщині на 60% , — повідомив сьогодні на сесійному засіданні львівської облради голова постійної депутатської комісії з питань приватизації та майна Львівської облради Олег Канівець.

Сумарна кількість об’єктів, які в рамках програми було виставлено на приватизацію цього року, становить 47 об’єктів. Від їх приватизації до бюджету повинно було надійти понад 7 млн. грн. Потреба, передбачена програмою, складає 5 млн. 130 тис. грн. Фактично був закладений запас близько 2 млн. грн. у випадку зриву приватизації якихось об’єктів, — пояснив Олег Канівець.

Цього року однак була зірвана приватизація двох найбільших об’єктів, зокрема ресторану „Едельвейс” (1млн. 800тис. грн.) та Галицького центру кіномистецтв (близько 2 млн. грн.).

Олег Канівець запропонував визнати роботу управління з питань майна комунальної власності Львівської ОДА незадовільною. Більшість депутатів, зважаючи на те, що до кінця року ще є час, відхилили цю пропозицію. Натомість начальник управління з питань майна комунальної власності Львівської ОДА Юрій Чабан висловив сподівання, що програму приватизації все ж таки буде виконано.

Депутати вказали Львівському регіональному відділенню Фонду держмайна на необхідність прискорення темпів проведення приватизації.

Депутати також доручили управлінню з питань майна комунальної власності Львівської ОДА спільно з постійною комісію з питань приватизації Львівської облради сформувати додатковий перелік об’єктів, які повинні бути приватизовані у 2003-2004 роках.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...