Головна » Інше » „Львівліс” виступає за встановлення прозорих правил гри на ринку лісоматеріалів

„Львівліс” виступає за встановлення прозорих правил гри на ринку лісоматеріалів

Державне лісогосподарське об’єднання „Львівліс” вважає за потрібне встановити прозорі правила гри на ринку лісоматеріалів і вивести з тіні діяльність підприємств, які займаються переробкою деревини, з метою суттєвого збільшення надходжень до бюджету, – повідомила „Контекст-медіа” прес-служба Львівської облдержадміністрації, посилаючись на заяву ДЛГО „Львівліс”.

„Львівліс” вважає, що для прозорості у кожному районі Львівської області необхідно створити асоціації переробників деревини. Відтак сформувати по кожному району регіональне замовлення на поставку лісоматеріалів для переробки із лісогосподарських підприємств на підприємства асоціацій.

В рамках регіонального замовлення укласти угоди на поставку деревини із лісогосподарських підприємств по діючих на ринку цінах підприємствам-лісопереробникам.

У кожному районі створити робочі групи за участю представників адміністрації, правоохоронних органів, служб екоресурсів, санітарної, пожежної, лісової, податкової, яким доручити провести інвентаризацію всіх існуючих в районі лісопильних об’єктів. Ті ж об’єкти, які не відповідають вимогам щодо роботи лісопильних цехів (згідно додатку до розпорядження голови Львівської ОДА Мирона Янківа від 12 вересня 2002 року №887 „Про заходи щодо збереження лісових ресурсів області, посилення охорони лісів від самовільних рубок та ефективного використання лісосировинних ресурсів”), закрити до часу приведення їх у відповідність до вимог чинного законодавства. Матеріали інвентаризації представити в ОДА до 1 червня цього року.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...