Головна » Інше » ТзОВ „Галицький ринок” вимагає встановити ідеальну частку у майні Галицького ринку

ТзОВ „Галицький ринок” вимагає встановити ідеальну частку у майні Галицького ринку

ТзОВ „Галицький ринок” подало у Львівський обласний господарський суд зустрічний позов щодо встановлення ідеальної частки підприємства у майні Галицького ринку.

Відповідачем у цій справі виступає управління ресурсів Львівського міськвиконкому, повідомив „Контекст-медіа” юрист ТзОВ „Галицький ринок” Володимир Дручек.

Причиною зустрічного позову є те, що управління ресурсів Львівського міськвиконкому подало позов на розірвання угоди з колективом ТзОВ „Галицький ринок” про оренду майна комунального Галицького ринку.

Володимир Дручек стверджує, що значна частина майна ринку була викуплена колективом ТзОВ, а ідеальна частка ТзОВ, за їхніми підрахунками, мала б становити 70%.

ТзОВ має також намір подати ще один позов – про відшкодування збитків внаслідок оголошення надзвичайної ситуації. Є постанова Кабміну України, яка зобов’язує того, хто оголосив про запровадження надзвичайного стану, компенсувати збитки тим, хто внаслідок цього зазнав збитків.

Галицький ринок було закрито майже рік тому міською владою після того, як там було оголошено надзвичайний стан – прилеглі до ринку будинки знаходяться в аварійному стані, а їх мешканці потребують переселення. Галицький ринок перебуває у комунальній власності. До закриття ринку господарську діяльність на ньому здійснювало ТзОВ „Галицький ринок” на засадах оренди.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...