Головна » Бізнес » Банки » У Львові згоріло відділення «Сбербанку Росії» на Чорновола

У Львові згоріло відділення «Сбербанку Росії» на Чорновола

Львівське відділення №5 «Сбербанку Росії» на проспекті Чорновола згоріло внаслідок пожежі, що сталася цієї ночі.

Вогнем повністю знищено меблі, оргтехніку та інше майно банківської установи на площі 25 кв. м, повідомило Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області. Ніхто з людей не постраждав. Сусідні приміщення — а над банком розташований ресторан «Кумпель» — вогонь не зачепив.

Причина займання встановлюється, поінформували надзвичайники. «Наразі відомо, що джерело загорання було принесено ззовні, всі обставини поки що з’ясовуються, на місці вже призначили експертизи. Правоохоронці розглядають версію умисного підпалу», — зазначила речниця Головного управління Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська.

Як повідомили «Прибуток» у відділі комунікацій поліції Львівської області, за фактом пожежі в банку відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна). Скоєння цього злочину карається позбавленням волі на строк від трьох до десяти років.

Відділення №5 «Сбербанку Росії» у Львові розташоване на першому поверсі двоповерхової будівлі на розі вулиць Чорновола і Мстислава Удатного, біля зупинки громадського транспорту.

Повідомлення про пожежу у приміщенні, яке займає російський банк, Служба порятунку «101» отримала 3 жовтня о 02:32 ночі. На місце події негайно направили пожежно-рятувальні підрозділи державних пожежно-рятувальних частин №1 та №3 м. Львова та навчальну пожежно-рятувальну частину Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

Уже о 02:50 пожежу було локалізовано, а о 03:06 ліквідовано, повідомили надзвичайники. До ліквідації пожежі залучили загалом 19 рятувальників та 4 одиниці спецтехніки.

Журналістка записує коментар голови ГО "Рабів до раю не пускають" Івана Спринського.

Знищене приміщення відділення "Сбербанку Росії".

Штендер з курсами валют у згорілому відділенні "Сбербанку Росії" на Чорновола у Львові.

Наслідки пожежі в "Сбербанку Росії" у Львові на просп. Чорновола, 2б зблизька.

Ресторан "Кумпель" від пожежі в "Сбербанку Росії" дивом не постраждав.

Вигляд на згорілий "Сбербанк Росії" з боку фонтану на площі Різні.

Нагадаємо, «Сбербанк Росії» на Чорновола, 2б уже раз намагались підпалити. 22 лютого 2016 року невідомі жбурнули у вітрину «коктейль Молотова», проте приміщення не зайнялося. Тієї ж ночі, проте, подібним чином невідомим особам вдалось підпалити відділення «Сбербанку Росії» на вулиці Франка, а також відділення «ВТБ Банку» на вул. Стрийській.

Читайте також:

Львів’яни оголосили бойот «Сбербанку России» (Фото)

x

Рекомендуємо

Черга під відділенням "А-Банку"

У Львові пенсіонери «штурмують» відділення «А-Банку». В чому справа

Біля відділень банку «А-Банк» у Львові останніми днями можна побачити незвично велику ...