Головна » Бізнес » Банки » В «Кредобанку» — новий голова правління
Єжи Яцек Шугаєв, голова правління Кредобанку
Єжи Яцек Шугаєв / Фото: kredobank.com.ua

В «Кредобанку» — новий голова правління

Сьогодні, 25 травня, приступив до роботи новий голова правління АТ «Кредобанк», Єжи Яцек Шугаєв.

Про це повідомляється в прес-релізі банку.

Фактично Єжи Яцек Шугаєв керував банком в якості в.о. з 1 квітня, після того як головою правління його обрала наглядова рада. Але в банку чекали, коли його кандидатуру погодить Нацбанк України. Той погодив, про що стало відомо з його листа №27-0011/24584.

Що відомо про Єжи Яцека Шугаєва

Єжи Яцек Шугаєв (1965 р.н.), закінчив факультет економіки виробництва Головної школи планування та статистики у Варшаві у 1990 році. У 1993 році отримав диплом магістра Стокгольмського університету (Швеція) в галузі банківської справи та фінансів, у 2009 році пройшов навчання з професійного удосконалення в Лондонській бізнес-школі (Великобританія), а у 2011 році – у бізнес-школі Harvard Business School Гарвардського університету (США). Розпочав свою кар’єру в банківській сфері у 1990 році з позиції спеціаліста та керівника відділу в міжнародному департаменті Національного банку Польщі. У 1992−1997 роках працював в АТ «Citibank Polska» на позиціях спеціаліста та заступника директора департаменту банківської діяльності підприємств.

З 1997 до 2011 року працював у системі банку ABN AMRO (Польща), де пройшов шлях від старшого банкіра до виконавчого директора та члена правління — директора щодо співпраці з фінансовими установами та публічним сектором. У 2000−2003 роках був відряджений до банку ABN AMRO N.V. (Амстердам, Нідерланди), де працював на позиціях менеджера з маркетингу та продажів у регіоні Центральної та Східної Європи управління трансакційних послуг та керівника відділу управління продуктами в регіоні Центральної та Східної Європи управління оборотного капіталу. З 2004 до 2014 року працював у банку Bank Gospodarki Żywnościowej S.A. (нині – Rabobank Polska), де пройшов шлях від директора комерційного департаменту до голови правління.

У 2014−2015 роках Єжи Яцек Шугаєв працював у банку PKO Bank Polski S.A. на посаді директора департаменту стратегічних клієнтів, а з 2015 і до серпня 2018 року був заступником голови правління та виконавчим директором у Bank Gospodarstwa Krajowego — державному банку розвитку Польщі.

З 1 жовтня 2018 року був призначений першим заступником Голови Правління Кредобанку, відповідальним за вертикаль продажу.

x

Рекомендуємо

Інна Свистун

Економічним розвитком Львова займеться Свистун

В мерії Львова — кадрові перестановки. Департамент економічного розвитку очолила Інна Свистун, ...