Головна » Інше » Підписано угоду про співпрацю між Старосамбірським районом та Бещадським повітом на 2004 рік

Підписано угоду про співпрацю між Старосамбірським районом та Бещадським повітом на 2004 рік

Сьогодні на урочистому засіданні спільної сесії Старосамбірської районної ради та Бещадського повіту Республіки Польща було прийнято рішення про реалізацію Угоди про співпрацю між Старосамбірським районом та Бещадським повітом на 2004 рік, повідомила прес-служба Львівської облради.

Виконавчий протокол погоджено головою Старосамбірської райради Миколою Цепендою та старостою Бещадського повіту РП Євою Цудол.

Серед основних напрямків співпраці угодою визначено: сприяння роздудові діючих та ініціювання побудови нових прикордонних переходів та забезпечення їх нормального функціонування; взаємодія у сфері планування розвитку прикордонних територій.

Перший напрямок співпраці стосується сприяння організації зустрічі робочих груп з метою узгодження питань, пов’язаних із відкриттям пунктів пропуску через державний кордон „Нижанковичі-Мальговичі” та „Мшанець-Бандрів”. Згідно з ним мають розпочатися дії з якнайшвидшого відкриття ІІ черги МАПП „Смільниця-Кросьценко”, а також має бути розгянута можливість відкриття на залізничному маршруті Хирів-Загуж курсування туристично-атракційного пасажирського потягу.

Взаємодія у сфері планування розвитку прикордонних територій передбачає роботу над створенням спільного українсько-польського Агентства розвитку краю, поглиблення співпраці у сфері туризму.

У роботі сесії взяв участь заступник голови Львівської обласної ради Андрій Парубій та депутати облради.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...