Головна » Бізнес » Мінекономрозвитку зареєструвало індустріальний парк Sigma Park Yarychiv біля Львова

Мінекономрозвитку зареєструвало індустріальний парк Sigma Park Yarychiv біля Львова

Міністерство економічного розвитку і торгівлі включило до Реєстру індустріальних (промислових) парків індустріальний парк «СІГМА Парк Яричів», що знаходиться в 20 кілометрах від Львова, на території села Старий Яричів у Кам’янко-Бузькому районі Львівської області.

Відповідний наказ за №1275 Мінекономрозвитку видало 4 вересня ц.р., повідомили «Прибуток» у Департаменті залучення інвестицій міністерства.

Площа нового індустріального парку — 15,71 га, а заявлений термін експлуатації — 50 років.

На його території передбачається розміщення підприємств, що належать до ІІІ-V класів шкідливості (це можуть бути, наприклад, підприємства металооброблювальної промисловості з термічною обробкою без ливарних процесів, великі друкарні, меблеві фабрики, підприємства з виробництва будматеріалів, обробки деревини, текстильної, легкої та харчової промисловості).

Свою продукцію підприємства вироблятимуть як на експорт, в т.ч. з давальницької сировини, так і з метою імпортозаміщення.

Також в індустріальному парку передбачається надавати логістичні послуги.

Очікується, що в парку буде створено до 2500 робочих місць (це, до слова, у 3 рази менше, аніж заявляв у квітні прем’єр-міністр Володимир Гройсман).

«СІГМА Парк Яричів» (або Sigma Park Yarychiv) — це вже 26-ий за рахунком індустріальний парк в Україні та 5-ий — у Львівській області, причому найменший з місцевих (найбільший — Новороздільський, його площа — 46,40 га). За даними держреєстру, власниками ТОВ «ІП «СІГМА Парк Яричів» є двоє львів’ян — Олексій Жук та Роман Процак, кожен з яких вніс в його статутний капітал по 500 тис. гривень.

Презентація індустріального парку Sigma Park Yarychiv

x

Рекомендуємо

Вертоліт Мі-35 у повітрі під час здійснення пострілу

Суд конфіскував продукцію львівського заводу, призначену для виробника бойових вертольотів з Росії

У російського виробника бойових вертольотів компанії «Роствертол» (Ростов-на-Дону, РФ) в Україні конфіскували ...