Головна » Інше » “Аеросвіт” розробляє програму об’єднання західноукраїнських обласних центрів з Борисполем

“Аеросвіт” розробляє програму об’єднання західноукраїнських обласних центрів з Борисполем

„Аеросвіт” і авіакомпанія 410-го авіаремонтного заводу розробляють програму стикування регіональних авіаліній з дальньомагістральними авіаперевезеннями, яка передбачає об’єднання Львова, Рівного, Тернополя, Ужгорода, Івано-Франківська і Чернівців з Борисполем.

Про це повідомив „Український фінансовий сервер” з посиланням на „Аеросвіт”.

Як зазначили в компанії, рейси будуть під’єднані таким чином, щоби пасажир з регіонів мав змогу, прилетівши у Бориспіль, одразу ж пересісти на один із рейсів до США, Південно-Східної Азії, Європи і навпаки, пасажири з Європи, США та Азії, могли дістатися в українські обласні центри.

Крім цього, ведуться переговори з іншими авіакомпаніями, щоби до квітня підстикувати дальньомагістральні рейси із Борисполя з регіональними у Харків, Луганськ, Донецьк.

На сьогодні з рейсами „Аеросвіту” під’єднані маршрути з Одеси, Дніпропетровська, Сімферополя.

В „Аеросвіті” відзначили, що у програмі будуть задіяні 7-8 модернізованих літаків Ан-24 чи Як-40. Причому, особливий акцент буде зроблено на те, щоби підходи до рівня комфорту як на борту середньо- і дальньомагістральних лайнерів, так і на регіональних лініях був той самий. З цією метою дві авіакомпанії спільними зусиллями проводять модернізацію літаків на потужностях 410-го авіаремонтного заводу у Жулянах.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...