Головна » Інше » Держгеокадастру вдалося вторгувати за наділи у Мостиському районі у 4 рази більше від стартової ціни

Держгеокадастру вдалося вторгувати за наділи у Мостиському районі у 4 рази більше від стартової ціни

Держгеокадастр Львівщини продав право оренди шести земельних ділянок сільськогосподарського призначення у Мостиському районі на земельному аукціоні у четвер, 14 липня. У результаті торгів ціна оренди за наділи зросла у 4 рази.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

За ділянки на території Балицької, Пнікутської та Шегинівської сільрад (за межами населених пунктів) загальною площею 131 га Держгеокадастру вдалося вторгувати 445 тис. грн. при початковій ціні у 111 тис. грн.

З переможцями аукціону укладено договори оренди ділянок терміном на 7 років.

«Ми спостерігаємо збільшення зацікавленості серед підприємців, готових вкладати гроші у ведення сільського господарства на території Львівщини», — прокоментував начальник Головного управління Держгеокадастру в області Андрій Кавецький, цитує прес-служба ЛОДА.

Наступні земельні торги з продажу прав на оренду земельних ділянок с/г-призначення землевпорядна служба Львівщини планує провести 28 липня ц.р.

В цілому в 2016 році Держгеокадастр Львівщини продав право оренди 87 земельних ділянок державної власності (за межами населених пунктів) загальною площею 1,6 тис. гектарів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Розмір плати за користування цими наділами сягнув 4,37 млн. грн., які орендарі сплачуватимуть щорічно до бюджету місцевих рад Львівської області.

x

Рекомендуємо

Хлібосол

Верховний Суд поставив крапку у справі Львівська міськрада проти «Хлібосолу»

Верховний Суд відмовився відкривати провадження за касаційною скаргою Львівської міськради на постанову ...