Головна » Інше » Призначення нового керівника аеропорту «Львів» відкладається

Призначення нового керівника аеропорту «Львів» відкладається

Міністерство інфраструктури України не змогло призначити цими днями, як очікувалось, нового генерального директора Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького, через судову заборону.

Як повідомило міністерство, 27 лютого воно отримало ухвалу Дніпропетровського окружного адміністративного суду, яка зупиняє рішення відомства про пошук кандидатів на посади керівників аеропортів «Львів», «Бориспіль» та «Укрзалізниці», а також забороняє проведення наступних етапів відбору, допоки не буде прийнято рішення по відкритій судовій справі.

Ухвала суду датована 20 лютого 2015 року і стосується справи №804/3044/15, що була відкрита за позовом одного з учасників відбору, який не потрапив у черговий етап.

Мінінфраструктури вважає цю судову справу безпідставною і збирається її оскаржити.

Також, як сказано в офіційному повідомленні міністерства, воно має намір оголосити нові конкурси на посади керівників держпідприємств, в тому числі й аеропорту «Львів». Але, якщо попередні конкурси базувались на рішенні Мінінфраструктури, то підставою для нових стане постанова Кабінету міністрів з фартовим номером №777 «Про проведення конкурентного відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки» від 3 вересня 2008 року, яку нещодавно затвердили у новій редакції.

Нагадаємо, 13 лютого цього року перший заступник міністра інфраструктури Володимир Шульмейстер на засіданні Верховної Ради повідомив, що обрання і призначення нового гендиректора МА «Львів» відбудеться, на його думку, через два тижні.

Відбір кандидатур на посаду керівника МА «Львів» ім.Д.Галицького Мінінфраструктури оголосив 31 грудня 2014 року.

x

Рекомендуємо

Підприємство зі Львова посіло одне з перших місць в рейтингу найуспішніших державних компаній України

Державне підприємство «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького» посіло 4-те місце в ...