Головна » Гроші » У Львові в обміннику «кинули» молоду жінку на 11 300 доларів, — поліція
Долари

У Львові в обміннику «кинули» молоду жінку на 11 300 доларів, — поліція

28-річна львів’янка хотіла обміняти в канторі у Львові 11 300 доларів США, а в результаті залишилась ні з чим. Про це з посиланням на слова самої молодої жінки повідомила поліція Львівської області.

Інцидент трапився 27 грудня в обміннику на вул. Гнатюка. Заявниця стверджує, що працівниця пункту обміну валют забрала в неї згадану суму «зелених», а готівку в гривнях їй не віддала, сказавши, що гроші тій закинули на електронний гаманець. Проте, за словами жінки, в неї немає жодного електронного гаманця і ніяких номерів банківських рахунків вона співробітникам обмінника не надавала.

Жінка викликала поліцію. Правоохоронці провели у приміщенні пункту обміну валют санкціонований невідкладний обшук, під час якого вилучили комп’ютерну техніку, робочі записи та 11 тисяч доларів.

За вказаним фактом слідчі Львівського районного управління поліції №1 відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Досудове розслідування триває, призначені необхідні експертизи. Встановлюються всі обставини та причетні особи.