Головна » Виробництво » У січні Fujikura запустить виробництво на Львівщині

У січні Fujikura запустить виробництво на Львівщині

Японська компанія Fujikura завершує пуско-налагоджувальні роботи на своєму підприємстві у Яворівському районі Львівської області, і вже в січні 2016 року на ньому стартує виробництво електричного устаткування для автомобілів.

Про це повідомив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка на підсумковій прес-конференції, передає прес-служба ЛОДА.

«Минулого тижня я оглянув підготовку до виробництва. Там вже встановили обладнання та готуються до запуску», — сказав Синютка.

Він зазначив, що завод Fujikura на Яворівщині є однією з найбільших інвестицій в область за останні роки: японці інвестують в нього близько 20 млн. євро та створять на підприємстві близько 3 тис. робочих місць.

Скільки працівників уже набрала Fujikura, невідомо. У компанії є акаунт на рекрутинговому порталі Rabota.ua, проте наразі жодної вакансії вона там на опублікувала.

Як відомо, у серпні 2015 року міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус повідомив, що Fujikura «близька до серйозної інвестиції у Львові».

x

Рекомендуємо

Володимир Квурт, міський голова Винників

Володимир Квурт: «Формування Львівської ОТГ — це договорняк між Садовим і Зеленським»

Інтерв’ю із, можливо, останнім в історії Винників міським головою