Головна » Бізнес » My-rooms.com.ua: новий сервіс подобової оренди квартир у Львові

My-rooms.com.ua: новий сервіс подобової оренди квартир у Львові

В інтернеті з’явився новий сервіс для подобової оренди квартир у Львові без посередників. Називається він MyRooms і доступний за адресою http://my-rooms.com.ua. Проект придумала і реалізувала команда українських програмістів.

Подібними сервісами уанет, в принципі, уже не здивуєш, проте засновники MyRooms упевнені, що їхній стартап «вистрелить», позаяк може запропонувати власникам квартир «цікаві умови співпраці», а орендарям — зручність у підборі тимчасового помешкання.

MyRooms орієнтований на співпрацю виключно з власниками квартир.

«Працюємо без комісії. Прямий контакт з власниками. Ми молоді, але дуже кльові», — розповіли нашому кореспонденту у MyRooms.

Інтерфейс сайту дозволяє користувачу, який хоче зняти квартиру у Львові подобово, шукати пропозиції у базі, використовуючи ряд фільтрів, в т.ч. «Місто» (окрім Львова, у базі MyRooms — квартири у Києві та Одесі), «Район», «Кількість кімнат», «Кількість місць» та «Ціна».

Користувач також може зайти на сторінку з інтерактивною картою міста і уже на ній ознайомитись з усіма існуючими пропозиціями, як в центрі, так і в більш віддалених районах.

На сайті є також розділи «Цікаві місця», «Новини» та «Екскурсії», де гості Львова, наприклад, можуть почерпнути інформацію про визначні пам’ятки, про найближчі концерти та фестивалі в місті, а також обрати собі цікаву екскурсію (MyRooms допоможе в її організації).

На момент написання цього матеріалу у базі молодого сервісу налічувалось лише трохи більше тридцяти квартир у Львові. Найдорожча пропозиція — це 4-кімнатна квартира на Винниченка, 4. Ціна за добу проживання у ній складає 700 гривень.

Квартира подобово на вул. Винниченка, 4 у м. Львові

Мінімалізм нині в ціні. Так виглядає спальня у найдорожчій львівській квартирі в базі MyRooms

Найдешевша пропозиція — 1-кімнатна квартира на вулиці Пішій, 2 всього за 150 грн./доба.

Квартира подобово на вул. Пішій, 2 у Львові

Квартира на Пішій, напевно, сподобається молодим батькам

Власнику квартири, щоб розпочати співпрацю з MyRooms, треба зайти на сторінку «Для власників» і, скориставшись спеціальною формою, надіслати дані про себе та свою квартиру. Відтак із ним зв’яжеться менеджер сервісу.

x

Рекомендуємо

Хлібосол

Верховний Суд поставив крапку у справі Львівська міськрада проти «Хлібосолу»

Верховний Суд відмовився відкривати провадження за касаційною скаргою Львівської міськради на постанову ...