Головна » Інше » 10 українських журналістів, які працюватимуть на українсько-польській радіостанції „МАН”, проходять стажування у Польщі

10 українських журналістів, які працюватимуть на українсько-польській радіостанції „МАН”, проходять стажування у Польщі

10 журналістів, які пройшли конкурсний відбір для роботи на україно-польській радіостанції ТРК „МАН”, зараз проходять стажування на польських радіостанціях – повідомив „Контекст-медіа” директор ТРК „МАН” Роман Заяць.

Зараз інтенсивно йдуть ремонтні роботи у приміщеннях студії радіостанції. Найбільшою ж проблемою є встановлення радіорелейного зв’язку між студією та передавальним центром. Так само радіостанція повинна пройти всі формальні моменти, які притаманні радіостанціям, зокрема підписати угоду Львівським ОРТПЦ про трансляцію програм радіо. Роман Заєць заявив, що вони сподіваються, що проект розпочне свою роботу вже цього року. За словами директора ТРК, початку роботи нової радіостанції передуватиме інтенсивна рекламна кампанія.

Щодо території, яку охоплюватиме радіостанція, то передавач радіостанції потужністю 1 кВт, який буде встановлено на Високому замку, дозволяє вести передачі в радіусі 80-90 км, при цьому його буде скеровано у західному напрямку, що дозволить максимально охопити мовленням радіостанції південно-східні регіони Польщі.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...