Головна » Бізнес » Нерухомість » Львів пустив з молотка дві земельні ділянки

Львів пустив з молотка дві земельні ділянки

На земельному аукціоні, що відбувся у Львові вчора, 27 квітня, місто продало дві земельні ділянки, виторгувавши за них 23 млн 100 тис. 103 гривні.

Про це повідомив заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач.

«За обидві ділянки були справжні торги», — написав він, зазначивши, що за кожну з них змагалися по п’ять охочих.

Такий ажіотаж, на його думку, зумовлений актуальністю цільового призначення виставленої на продаж землі — під склади / гуртівні та під офіси.

«Знаємо, що майно підприємств у містах України значно постраждало під час обстрілів і бойових дій, тому місто і сформувало такі пропозиції, аби компанії могли перенести свій бізнес до Львова», — прокоментував Зубач.

Він повідомив, що ділянку площею 0,65 га на вул. Трускавецькій – вул. Академіка Я. Підстригача, призначену для будівництва та обслуговування гуртівень-складів, продали за 17 млн і три гривні при стартовій ціні у 8 млн і майже 185 тис. грн. «Аукціон був дуже жвавим… Учасники йшли ніс у ніс і наступали одним одниму на п’яти. Врешті переможець випередив найближчого конкурента всього-на-всього на 1 гривню», — розповів заступник мера.

Про переможця, за словами Любомира Зубача, відомо лише те, що це фізична особа.

Ділянку 0,1996 га на вул. Городоцькій під офісні чи адмінбудівлі продали за 6 100 100 грн. при початковій ціні в майже 3 млн грн. Переможець — ТОВ «Сфера» з Жовкви, Львівська область.

x

Рекомендуємо

Олександр Свіщов, львівський бізнесмен

Львівський бізнесмен Свіщов купує 50 га під Львовом

Львівський бізнесмен Олександр Свіщов купує 50 гектарів землі у селі Ямпіль під ...